Magia Iubirii Lumina Iubire Fericire Erotism Magia Iubirii Lumina Iubire Fericire Erotism
Magia Iubirii Lumina Iubire Fericire Erotism   Magia Iubirii Lumina Iubire Fericire Erotism Magia Iubirii Membri Magia Iubirii Inregistrare Magia Iubirii Forum Magia Iubirii Lumina Iubire Fericire Erotism
Magia Iubirii Lumina Iubire Fericire Erotism   Magia Iubirii Lumina Iubire Fericire Erotism
 
Magia Iubirii - Despre Iubire Despre Iubire $title
Magia Iubirii - Despre Cuplu Despre Cuplu $title
Magia Iubirii - Pentru Femei Pentru Femei $title
Magia Iubirii - Pentru Barbati Pentru Barbati $title
Magia Iubirii - Poemele Iubirii Poemele Iubirii $title
Magia Iubirii - Spiritualitate Spiritualitate $title
Magia Iubirii - Erotism Rafinat Erotism Rafinat $title
Magia Iubirii - Fantezii Erotice Fantezii Erotice $title
Magia Iubirii - Articole Diverse Articole Diverse $title
 
http://www.magiclove.ro Cauta http://www.magiclove.ro
(tipareste cuvantul)
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
 
http://www.magiclove.ro
Top Articole
http://www.magiclove.ro
(sorteza dupa puncte/vizite)
Magia Iubirii Dialogul iubirii
Magia Iubirii Iubirea - fereastra spre cer
Magia Iubirii Persoana potrivita
Magia Iubirii Intre mine si tine... Iubirea
Magia Iubirii Secrete orientale
Magia Iubirii Fantezia lui
Magia Iubirii Axa universului
Magia Iubirii In tacere
Magia Iubirii Erotismul dincolo de limite
Magia Iubirii Descoperirea naturii noastre esentiale
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro


http://www.magiclove.ro

Lumina din Vis - 2007


In timpul unei proiectii astrale, eram la munte intr-o livada, impreuna cu un cuplu. Priveam la ei cu incantare, eram fericit ca am reusit sa fac ceva pentru iubirea lor, se simteau bine impreuna si stiam ca-i ajutasem. Ea imi zambea, o placeam, poate ca stia ca si eu eram indragostit de ea...
 
Starea de bucurie si detasare pe care o simteam fata de aceasta iubire in care nu ma implicam dar pe care o traiam intr-un anumit fel si eu, m-a facut sa-mi iau zborul... si am zburat, peste livada, peste zapada, peste munti, am parasit planeta.
 
Am ajuns intr-un alt loc din Univers, era deosebit, asistam la un proces de fabricatie asemanator proceselor tehnologice de pe Terra dar procesul avea loc in stare de imponderabilitate iar "materia" folosita ca materie prima era lumina. Se construia un vehicul, usor si foarte rapid. Am inteles ca era pentru mine, am fost proiectat instantaneu in el chiar in momentul cand am inteles asta, vehiculul m-a transportat din nou pe Terra.
 
Zburam prin locuri cunoscute, cam la inaltimea oamenilor, am incercat sa ma privesc pe mine insumi si nu am putut vedea nici un corp si nici macar acel vehicul de lumina, eram complet imaterial, eram pura constiinta, nimic altceva.
 
Am continuat sa zbor la inaltime umana, ajuns intr-un loc populat am observat ca unii oameni imi puteau percepe prezenta, de fapt credeau ca sunt un inger si au inceput sa exclame de uimire chemandu-i si pe altii. Perceptia lor subtila ma umplea de bucurie, m-am intrebat cum resusesc sa ma simta apoi am realizat ca, constiinta mea pe care o puteam localiza ca pe un punct era inconjurata de un nimb de energie a Iubirii. Era aceea Iubire coplesitoare, esentiala care imi era familiara, emanatia Ei facea persoanele umane mai sensibile si capabile sa ma perceapa. In acel moment s-au adunat mai multi oameni care, uimiti de prezenta mea miraculoasa, incercau sa ma traga spre ei prin actiunea gandurilor si a vointei lor. Realizam ca eram pe cale sa pierd prea multa energie din cauza acestei trageri catre in jos, m-am inaltat si am parasit acel loc. Invatasem din alte proiectii astrale ca zonele populate sunt in majoritatea cazurilor acaparatoare, in care imi pierd aripile, devin greu si nu mai pot zbura sau chiar ies din proiectie.  
 
Am ajuns apoi intr-o zona astrala si m-am intalnit intr-o veche scoala cu fostii mei colegi. Din pacate ramasesera exact cum erau inainte, nici o transformare sau evolutie spirituala. Incercam sa-i imbratisez plin de iubire, nu simteam nimic din partea lor, totul in jurul lor era invechit, atmosfera era apasatoare, mucegai peste tot; isi asteptau maestrul, stiam ca nu o sa vina nimeni si am plecat...
 
Am trecut printr-o plantatie de struguri, nu erau ca pe Terra, erau atat de plini de stari emotionale, m-au facut sa retraiesc la modul esential starile tomnatice de la tara, din copilarie, in care belsugul, voia buna si bucuria de-a trai in mod autentic se impletesc. Nu era nevoie sa-i mananc pentru ca nu ma mai hraneam mancand, era suficient sa-i privesc, sa-i adulmec prin miros, sa empatizez cu ei si toata energia lor vitala era absorbita in mine. 
 
Am zburat mai departe spre o zona astrala a Iubirii libere si neconditionate, zeci de femei superbe "imbracau" trupuri translucide, pline de un eros sublim care mai degraba provenea din interior decat de la formele si liniile exterioare. Se scaldau in apa-lumina, erau gata sa mi se ofere cu un Dor si intr-o stare de daruire in Iubire nesfarsita. Nu faceam dragoste cum se face pe Terra, era ca o imbratisare foarte profunda si intima, ca o intrepatrundere totala, ca o contopire minunata in Iubire
 
M-am gandit apoi sa ies din starea de vis printr-o stare de Iluminare, nu mai aveam o gandire implicita ci mai degraba o gandire revelatoare care provenea din planul supramental, fiind plina de puterea de-a implini totul. In procesul iesirii din vis simteam cum o Lumina puternica curgea continuu prin crestetul capului, se raspandea in intreg corpul apoi iesea cu forta in exterior. Am inteles ca o cunoastere directa ca tot ce constiinta mea a "atins" in aceasta viata va fi inundat de aceasta Lumina. Toti oamenii pe care ii cunoscusem, care m-au facut fericit, m-au binecuvantat, chiar si cei care m-au facut sa sufar, intr-un fel sau altul, toti primeau nediferentiat aceasta Lumina. Era totusi o diferenta in modul de perceptie al acestei Lumini, cei care au fost mai deschisi fata de mine o puteau percepe mai usor, fiind transformati mai mult, pentru ca aceea Lumina era modulata si incarcata specific datorita trecerii prin mine - acest fapt a fost verificat la cateva dintre fiintele umane cunoscute si confirmat apoi in starea de veghe. Toate locurile prin care trecusem in timpul calatoriei mele temporare pe Pamant, chiar si evenimentele arhivate in memoria Universala primeau aceasta Lumina ce curgea din mine in suvoi catre ele.
 

Data: 2008-08-15 autor MagicLove

http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro Utile http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Voteaza acest articol Voteaza acest articol: 
puncte
326 puncte pentru articol 
(90% fata de prima pozitie)
Invita un prieten sa vada acest articol Invita un prieten sa vada acest articol 3996 vizite la articol 
(29% fata de prima pozitie)

http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Articole recomandate

Persoana potrivita


http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro Persoana potrivita http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Cum stim ca o persoana este cea potrivita pentru noi?
Apar momente magice in care prezenta ei/lui electrizeaza atmosfera, ne face sa simtim totul plin de lumina. Ni se pare ca recunoastem la ea/el, parca de undeva din trecut anumite trasaturi, ale fetei in special, anumite gesturi care par banale dar pentru noi au o semnificatie importanta, traim totul mai intens, avem multe momente de sclipire, de reamintire, de dejavu.
Data: 2007-03-27 autor MagicLove

Descoperirea naturii noastre esentiale


http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro Descoperirea naturii noastre esentiale http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Cautarea naturii noastre esentiale catre interior este un proces comun si de prima importanta in toate religiile lumii. Chiar daca se folosesc cuvinte si notiuni diferite, specifice cadrului cultural si conforme cu doctrinele spirituale existente, toate religiile cauta acelasi lucru pornind din realitati conjuncturale diferite.
Data: 2007-03-05 autor MagicLove
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro

Emrys - Arta spirituala
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
Magia Iubirii - Despre Iubire
Acasa : Despre Iubire : Despre Cuplu : Pentru Femei : Pentru Barbati : Poemele Iubirii
Spiritualitate : Erotism Rafinat : Fantezii Erotice : Articole Diverse
Cauta : Linkuri : Contact : Membri : Inregistrare : Forum

http://www.magiclove.ro