Magia Iubirii Experienta Timpul Unui Masaj Iubire Fericire Erotism Magia Iubirii Experienta Timpul Unui Masaj Iubire Fericire Erotism
Magia Iubirii Experienta Timpul Unui Masaj Iubire Fericire Erotism   Magia Iubirii Experienta Timpul Unui Masaj Iubire Fericire Erotism Magia Iubirii Membri Magia Iubirii Inregistrare Magia Iubirii Forum Magia Iubirii Experienta Timpul Unui Masaj Iubire Fericire Erotism
Magia Iubirii Experienta Timpul Unui Masaj Iubire Fericire Erotism   Magia Iubirii Experienta Timpul Unui Masaj Iubire Fericire Erotism
 
Magia Iubirii - Despre Iubire Despre Iubire $title
Magia Iubirii - Despre Cuplu Despre Cuplu $title
Magia Iubirii - Pentru Femei Pentru Femei $title
Magia Iubirii - Pentru Barbati Pentru Barbati $title
Magia Iubirii - Poemele Iubirii Poemele Iubirii $title
Magia Iubirii - Spiritualitate Spiritualitate $title
Magia Iubirii - Erotism Rafinat Erotism Rafinat $title
Magia Iubirii - Fantezii Erotice Fantezii Erotice $title
Magia Iubirii - Articole Diverse Articole Diverse $title
 
http://www.magiclove.ro Cauta http://www.magiclove.ro
(tipareste cuvantul)
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
 
http://www.magiclove.ro
Top Articole
http://www.magiclove.ro
(sorteza dupa puncte/vizite)
Magia Iubirii Dialogul iubirii
Magia Iubirii Iubirea - fereastra spre cer
Magia Iubirii Persoana potrivita
Magia Iubirii Intre mine si tine... Iubirea
Magia Iubirii Secrete orientale
Magia Iubirii Fantezia lui
Magia Iubirii Axa universului
Magia Iubirii In tacere
Magia Iubirii Erotismul dincolo de limite
Magia Iubirii Descoperirea naturii noastre esentiale
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro


http://www.magiclove.ro

Experienta in timpul unui masaj - 2002


Iubita mea imi facea un masaj erotic, chiar cand era la picioare pe partea anterioara am inceput sa simt fiori in tot corpul si o usoara vibratie si tremur, ea a simtit si a exclamat "ti-am prins vibratia", apoi a continuat pe aceeasi freceventa, timp in care fiorii si energia din trupul meu se intensificau continuu. Punctul maxim a fost cand a ajuns in zona pieptului meu, continua sa faca masaj si erotic, simteam ca o sursa de energie a iubirii care incepea sa emane din piept catalizata fiind si de cea erotica din zona sexuala, se completau si se impleteau foarte frumos. Simteam ca nu mai este absolut nici o problema de control erotic si virilitatea era maxima, era un mod pur de-a trai erotismul chiar la modul extrem de dinamic si pasional.

Energia aceasta a produs in zona din piept un fel de deschizatura, semana extrem de mult cu un sex feminin imens, era cald, simteam o umezeala subtila ca o dizolvare, era extrem de tandru si de intim ca un copil nou nascut, gasisem locul de unde se naste Viata. Izvora din aceasta deschizatura minunata o Iubire coplesitoare care-mi descoperea intr-un mod sublim natura profund iubitoare a fiintei mele interioare. Am dus mainile care erau amortite din cauza energiei (Kundalini) la piept, sa vad ce este, si pentru mainile mele ce se petrecea acolo era chiar palpabil, simteam tandretea aceea cu mainile eterate, parca le puteam introduce in acea deschizatura din piept, acea introducere imi dadea stari suplimentare de orgasm ca niste pulsatii foarte profunde. Energia aceasta a Iubirii proveneau parca din profunzimea a tot ceea ce exista si emana in exterior insotita de senzatii rece-cald si lumina puternica, urca la nivelul capului, vibra si in interior la nivel mental, iesea prin partea de sus a capului apoi cobora din exterior prin cap ca o gratie Divina in mine, apoi iar simteam sa ma focalizez si sa utilizez energia erotica pentru a simti curgerea energiei prin corp de jos in sus.

Era un joc total pe care il experimentam pe toate nivelele fiintei mele precum si ca o comunicare desavarsita intre nivelele de constiinta. Iubita era uimita, simtea si ea ceva si ma tot intreba ce sa mai faca, sa pastreze si chiar sa amplifice starea de extaz. De atunci am mai simtit de multe ori aceasta deschizatura energetica miraculoasa catre planurile Divine paradisiace cand m-au magaiat iubitele pe parcursul timpului, cand faceam dragoste sau chiar si fara, zona se ativeaza foarte repede la cele mai usoare atingeri.

De exemplu intr-o seara iubita ma mangaia tandru pe piept, am simtit la inceput o activare a zonei pieptului apoi a inceput sa se deschida zona si a inceput sa se incarce cu o mare bogatie de emotii. Vroiam sa-i darui si iubitei mele aceste senzatii si am inceput sa-i povestesc trairile in speranta ca o sa empatizeze cu mine. Simteam ca zonele mangaiate imi dadeau senzatii diferite, erau in legatura cu nuante specifice ale Iubirii, in anumite locuri era mai pufos, in altele mai concentrat, in unele simteam o stare de efervescenta, in altele o stare de curgere lina sau o stare de moliciune si in alte parti chiar stari de tarie si multa forta. Erau si zone mai calde si chiar fierbinti, altele chiar racoroase, erau si de adancime diferita, spre centru adancimea era maxima, mainile ei parca intrau in aceasta zona. Erau si zone care ma dureau dar dupa un timp de mangaieri tandre durerea se transforma intr-o placere intensa specifica, parca se debloca ceva si in acelasi timp se deschidea mai mult in adancime. Pieptul meu era ca o minunata orga si fiecare zona atinsa producea o vibratie extazianta specifica. Simteam cum izvoraste de acolo energie, cum curge si se imprastie in corp ca un nectar dulce, porneau si fiori de placere intensa, senzatii de lumini concentrate care se amplificau pana la un punct apoi explodau. Simteam stari orgasmice in adancul pieptului, contractii ritmice, pulsatii extaziante compuse cu vibratii extrem de placute. Energia care emana din deschizatura simteam ca ma hraneste, respiratia era din ce in ce mai slaba, chiar nu mai era nevoie de ea, corpul meu se alimenta miraculos din aceasta deschidere. Mangaierile iubitei ma faceau sa simt din plin si sa cercetez cu nesat comoara nesfarsita a Iubirii din pieptul meu.

Este necesar aici sa mentionez un lucru important: in anul 2000, intr-o noapte de revelion, pe fondul unor probleme afective in relatia de cuplu, am luat hotararea interioara ferma de-a trai numai prin iubire, de atunci zona pieptului este mai mereu activa energetic, uneori cand simt ca zona este insuficient de activa parca nu mai sunt ca in modul obisnuit, ma relaxez interior si-mi intorc atentia catre zona pieptului pana se reactiveza si atinge nivelul obisnuit. Aceasta hotarare a fost una din cauzele pentru care am ajuns in timp de cativa ani sa simt aceste delicii extraordinare in inima mea.
 

Data: 2008-08-13 autor MagicLove

http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro Utile http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Voteaza acest articol Voteaza acest articol: 
puncte
338 puncte pentru articol 
(93% fata de prima pozitie)
Invita un prieten sa vada acest articol Invita un prieten sa vada acest articol 4027 vizite la articol 
(30% fata de prima pozitie)

http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Articole recomandate

Persoana potrivita


http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro Persoana potrivita http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Cum stim ca o persoana este cea potrivita pentru noi?
Apar momente magice in care prezenta ei/lui electrizeaza atmosfera, ne face sa simtim totul plin de lumina. Ni se pare ca recunoastem la ea/el, parca de undeva din trecut anumite trasaturi, ale fetei in special, anumite gesturi care par banale dar pentru noi au o semnificatie importanta, traim totul mai intens, avem multe momente de sclipire, de reamintire, de dejavu.
Data: 2007-03-27 autor MagicLove

Descoperirea naturii noastre esentiale


http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro Descoperirea naturii noastre esentiale http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Cautarea naturii noastre esentiale catre interior este un proces comun si de prima importanta in toate religiile lumii. Chiar daca se folosesc cuvinte si notiuni diferite, specifice cadrului cultural si conforme cu doctrinele spirituale existente, toate religiile cauta acelasi lucru pornind din realitati conjuncturale diferite.
Data: 2007-03-05 autor MagicLove
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro

Emrys - Arta spirituala
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
Magia Iubirii - Despre Iubire
Acasa : Despre Iubire : Despre Cuplu : Pentru Femei : Pentru Barbati : Poemele Iubirii
Spiritualitate : Erotism Rafinat : Fantezii Erotice : Articole Diverse
Cauta : Linkuri : Contact : Membri : Inregistrare : Forum

http://www.magiclove.ro