Eu sunt virgin, problema cum ies din starea asta, nu sunt virgin ca asa vreau ci datorita constrangerilor din mediul in care traiesc ....
As vrea ca Magic love sa-mi dea un sfat....
Simt eu ca nu pot sa o fac cu orice fata....daca o fac cu una aia sa fie a mea....am un mare regret cand o fac cu una o las si ma iau de alta...simt ca as parea un nesimtit....
Ca orice barbat am fantezii, visez....dar in zadar daca nu fac nimic....si cam toti suntem asa....
Fii primul
Fii primul, nu cel care urmeaza dupa…
Acesta este principiul fundamental de viata al oricarui barbat atunci cand intalneste sexualfemeia.
Acesta e o exigenta minimala pe care orice barbat trebuie s-o pretinda femeii.
Acesta este primul semn de respect de sine masculin si de fair-play fata de alti barbati.
Nu accepta tu barbat umilinta de a fi al N-ulea care patrunde dupa altii in femeia cu care vrei sa traiesti.
In dragoste nu se accepta compromisuri.
Virginitatea premaritala si monogamia(forma de relatie sexuala/casatorie in care o femeie are un singur sot/partener sexual pe viata) reprezinta potrivit studiilor stiintifice efectuate caile cele mai sigure de a scapa de cancerele genitale si de prevenire eficienta a infectiilor cu HPV.cauzate de viata sexuala cu parteneri multipli.
Cancerul de col uterin are cea mai mare frecventa la fetele/femeile care au schimbat barbati in viata sexuala si nu au pastrat fidelitate celui care le-a deflorat si care le-a amprentat flora vaginala, stiindu-se ca biologic aceasta se adapteaza prin natura sa barbatului unic.
Nu te gandi cum sa faci sa iesi din starea asta. Mai degraba gandeste-te sa te apropii de fete de varsta ta, sa le cunosti, sa afli ce vor ele, sa asculti ce le-ar putea face fericite.
Cand o sa gasesti pe cineva care gandeste ca tine sau asemanator si o sa simtiti iubire o sa se rezolve de la sine si "problema" ta. Iti doresc mult succes!