| |  | Subiect nou Raspunde |
shogunu Postari: 56 Adaugat: 2007-01-14 | Dar oare ? femeile stiu ce vor de la viatza sau de un Barbat?
Ma tot gindesc si ma intreb...oare femeile stiu ce vor de la un Barbat? oare stiu sa pretzuiasca dragostea si fidelitatea unui barbat, atunci cind o gasesc? Mi-as dori sa facem o paralela ce este Fameia si ce ste Barbatul...!?
Cu stima si respect Shogunu
|
pisic Postari: 22 Adaugat: 2007-01-15 | o femeie adevarata stie
asa cum sunt barbati adevarati asa sunt si femei adevarate si ele stiu ce vor de la un barbat si dragostea si fidelitatea sunt unele dintre lucrurile pe care le vor. desi nu stiu de ce lumea face distinctie intre dragoste si fidelitate fiindca atunci cand iubesti nu doresti decat acea persoana, nu poti sa ai o relatie cu altcineva daca-ti iubesti alesul, poti sa ai aventura dar ...acestea se uita de ambele parti. Si femeia doreste acelasi lucru ca si barbatul si amandoi cauta dragostea fiindca daca nu ai dragoste o sa te simti neimplinit si oricum o sa cauti toata viata chiar daca langa tine e sau nu altcineva. si daca o ai sau nu se vade in ochi. oamenii care au dragostea sunt fericiti.
|
NAMIRA Postari: 9 Adaugat: 2007-01-24 | GRESESTI
ca sa vb de dragoste si fidelitate pt o femeie,intai trebuie sa treci prin aceste doua experiente.si nu cred k ai facut asta.de fapt,sunt sigura, ai fost tu vreodata devotat unei singuri femei?si nu k nu ai inselat-o cu sufletul,fidel trup si suflet ai fost vreodat in ultimii 5 ani?
|
shogunu Postari: 56 Adaugat: 2007-01-24 | de ce crezica gresec?
1:ca sa vb de dragoste si fidelitate pt o femeie...?-poate exista reciproc aceste sentiment de dragoste fidela la o femeie fata de barbat?
2:intai trebuie sa treci prin aceste doua experiente,si nu cred k ai facut asta...?
-dragostea fidela si experienta a fost , este si va fi la fiecare din noi ca oameni la fiecare pas pe parcursul vietii, atunci cind nu mai rezisti sau nu mai suporti, vei cauta din nou o noua experienta...
3: ai fost tu vreodata devotat unei singuri femei?
-pot zice in fata lui dumnezeu Da,deoarece am si un copil de 8 ani, dar soarta vieti este plina de surprize neplacute, fericirea si dorinta mea sa implinit si imi doream o nevasta sportiva ca si mine sa nu ma impiedice niciodata, experienta a fost placuta, cind eu antrenor si navasta eleva, 3 ani la rand Campiona Nationala in Arte Martiale, eram implinit, fericit, fidel, o iubeam enorm ca era munca mea si dragostea mea, Respectul, fidelitatea, adevar, siceritate, corectitudine, comunicare si tot ce era mai frumos pina intr-o zi ce totul a luat sfarsit, fara regrete pot spune ca viata merge inainte.
4:si nu k nu ai inselat-o cu sufletul,fidel trup si suflet ai fost vreodat in ultimii 5 ani?
- in ultimi 5 ani dup adivort am ramas un singuratic fidel mie, sportului si dedicat copiilor, pina am iesit in Spania si am renuntat la munca mea gigantica si am lasat in suferinta 80 de copii, am distrus tot, ptr ac am gandit ca sa nascut un om la fel cu dorinta fintei mele, lupta psihica, vorbele m-au determinat sa zic din nou DA, recunosc ca am gresit sincer, ptr faptul ca am avut din nou incredere in vorbele unei Femei.
Acum linistea se va asterne si in jurul meu ca o cupola si o panza ce ma inconjoara in idealul meu.
Cu stima si respect Shogunu
|
pisic Postari: 22 Adaugat: 2007-01-24 | toti gresim
Un lucru e cert pentru fiecare: niciodata o femeie si un barbat nu vor gandi la fel, deci ...o femeie intelege poate altceva prin dragoste si fidelitate. O femeie daca iubeste cu adevarat este si fidela. Asta iti poate spune orice femeie care a iubit cu adevarat. Cu barbatii e altceva... in majoritatea cazurilor si voi chiar va gasiti scuze. Dar... toti suferim din cauza infidelitatilor. Poate pentru ca nu ne-am intalnit jumatatile sau poate avem standarde prea inalte.
|
shogunu Postari: 56 Adaugat: 2007-01-24 | Corect asa este, Dar??
1: depinde de femeie, ceace isi doreste de la un barbat, depinde ce urmareste in viata ei, depinde cum este crescuta si educata pentru a fi fidela la fel si la Barbati "Pisic".
2: astea sunt vb tale Pisic(O femeie daca iubeste cu adevarat este si fidela). Ma repet sincer DEPINDE DE LA CAZ LA CAZ SI DE LA FEMEI LA FEMEIE.
3: tot vb tale Pisic (Asta iti poate spune orice femeie care a iubit cu adevarat)...Da sunt deacord cu tine, dar poate nu stie sa pretuiasca ceace ii apartine cu adevarat, De ce pierde atunci???
4: TOT ALE TALE VB PISIC(Cu barbatii e altceva... in majoritatea cazurilor si voi chiar va gasiti scuze)... Scuze ptr ce oare? asta e realitatea si e greu sa te lupti cu ea si cu tine insuti ca OM(ma refer in generaul)sper sa nu intelegi gresit iara...?
5: si iar Pisic spune (Dar... toti suferim din cauza infidelitatilor)... Hai sa catalogam acest cuvint magic "INFIDELITATILOR"...
6: PISICCCCCCCCCCCCC (Poate pentru ca nu ne-am intalnit jumatatile sau poate avem standarde prea inalte). Oare noi oameni ne catalog dupa Valoare profesionala? Standerele unui om sunt ceace ce este el insusi real, nu teoretic, valoare nu este bogatia exteruioara, ci doar cea interioara este reala. Iar standerele omu in viata trebuie sa le dezvolte ptr a ajunge la ele, ceace putini stiu sa ajunga acolo unde exista Standardul realUman.
Mii de scuze cu stima si respect Shogunu

|
NAMIRA Postari: 9 Adaugat: 2007-01-24 | de unde?
Si serios ai fost tu mare singuratic de cand ai divoratat si pana sa pleci in Spania?Sau niciodata nu ai profitat de naivitatea unei fete?Sa o faci sa faca ce vrei fara sa ii ceri?Nu cred, sigur ai facut asta.Ai facut si tu pe cineva sa sufere,sa vrea sa nu mai existe altcineva pt ea,sa creada k tu esti tot ce si-ar putea dori, sa te iubeasca cu fiecare celula a corpului si cu fiecare colt al inimii si apoi sa pleci , sa o lasi in urma cu un sarut suav pe buze?Toti am facut pe cineva sa sufere,dar unii numai prin falsa iubire lovesc mai crunt decat prin cuvinte dureroase.
|
shogunu Postari: 56 Adaugat: 2007-01-24 | Moneda ...????????
Da se pare ca acume ok asta e vb ta :(Sa o faci sa faca ce vrei fara sa ii ceri)? si iar vb tale (Ai facut si tu pe cineva sa sufere,sa vrea sa nu mai existe altcineva pt ea,sa creada k tu esti tot ce si-ar putea dori, sa te iubeasca cu fiecare celula a corpului si cu fiecare colt al inimii si apoi sa pleci ) se pare ca esti chiar Autoarea acestei dureri???
RETINE : Toti am facut pe cineva sa sufere,dar unii numai prin falsa iubire lovesc mai crunt decat prin cuvinte dureroase.ok hai sa ne jucam de realitatea
Cind iti doresti ceva anume, te joci sentimental si mintal cu o persoana, cind e vb de fapta si realitate, totul este o minciuna si un fals, in locul meu cum ai proceda??? eu am vb si am demostrat vb mele, si asteptam aceaisi rasplata...nu prostitutie, jigodeala, fals si ceva ce nu poate exista doar in oameni infecti psihic
|
NAMIRA Postari: 9 Adaugat: 2007-01-24 | asta e...
Reusesti k de fiecare data sa ma faci sa nu mai cer nimic de la viata prin cuvintele tale.Nu imi pare rau k te-am iubit sau te iubesc, ci doar imi pare rau k abia astazi am realizat cum esti tu,si poate e prea tarziu.
|
shogunu Postari: 56 Adaugat: 2007-01-24 | BINGO...!
Deci sa inteleg ca am dreptate din nou??? ultima data ti-am cerut ceva din inima: IMI DORESC SA-MI REDAI VIATA CE AM AVUTO ALATURI DE COPII MEI SI CEI 29 DE ANI DE SPORT, VALOAREA SI REPUTATIA PE CARE MI-AI FURATO PRIN MINCIUNI, REPUTATIA CE MI-AI PATATO SI MI-AI DISTRUSO DIN DRAGOSTE SI IUBIRE MINCINOASA. Ce ai mai vrea acum d ela mine dupa ce mai trasformat intr-un Criminal Legionar fara mila... prefer sa ram asa decit sa nebunesc sau cine stie ce... refati viata si uitama ca a am existat cindva in viata ta din PROSTIE SINCERITATI MELE LA ADRESA PERSOANEI TALE.
SINCER I-ATI ADIO CA VOI CONTINUA ACEASTA POVESTE ADEVARATA FARA REMUSCARI SI SCRUPULE.
Si sincer scuze MavicLove ptr aceste vb si acest discurs real, care lumea ar putea s ainvete cite ceva ma les fameile si totodata barbati, nu va jucati cu viata voatra sentimentala  
|
NAMIRA Postari: 9 Adaugat: 2007-01-24 | nu!
in caz ce crezi k sunt fosta sotie te inseli.sa iti zic un nume,care te-ar face sa realizezi cu cine vb?
|
shogunu Postari: 56 Adaugat: 2007-01-24 | Adio
deci nu sunt curios, am zis doar uitama si nu ma provoca, stiu cine esti si stiu si und ete gasesc, deci clar zi Adio si e mai bine.
UITAMA SI LASAMA
| 1 2 inainte  | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |