Subiect nou Raspunde |
angel Postari: 17 Adaugat: 2005-02-14 | clipa
Sunt intr-o perioada a vietii mele in care trec printr-o groaza de stari... am trairi foarte puternice,trairi de care nu eram constienta ca sunt capabila...
Sunt curioasa de parerea voastra, ce credeti merita traita clipa la maxim , fara sa te gandesti la consecinte?
Merita sa faci un gest nebunesc, pt ca stii ca ti-ar aduce cea mai mare fericire, te-ar face sa te simti implinit?
(nu vreau sa se inteleaga ca ma refer aici la un contact fizic, vorbesc in general de actiunile noastre)
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2005-02-14 | Foarte frumos 
Lasa-te purtata TOTAL de trairile pe care le ai.
E bine in acelasi timp sa fi constienta de "consecinte" dar aceasta constientizare sa nu-ti diminueze trairile, tine un gand lucid pe pamant si lasa-ti inima si simturile sa fie libere, sa zboare...
Daca clipa prezenta este cea care te face sa traiesti din toata fiinta, lasa-te in voia ei, viitorul nu exista 
|
angel Postari: 17 Adaugat: 2005-02-14 | Iti multumesc mult pentru raspuns..Nu stiu daca ma crezi, dar aveam atata nevoie sa aud asta...

|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2005-02-14 | Stiam ca ai nevoie 
|
CrAzYLUV Postari: 23 Adaugat: 2005-02-18 | Sunt de parere ca ar trebui sa te lasi dusa de val ... sa traiesti asa cum itzi place ... dar ... alaturi de persoana pe care o iubeshti ... asa te va iubi mai mult pt ca ejti naturala, itzi place sa traiesti ... dar ... pot fi si exceptzii tu stii mai bine
|
|
Subiect nou Raspunde |