| |  | Subiect nou Raspunde |
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2009-02-10 | Intuitia imi spune ca esti o persoana preponderent intelectuala, din cauza asta este necesar sa treci acest test ca sa ajungi la iubirea pura care se simte mai mult cu inima decat cu mintea.
Mintea complica totul si creeza situatii imposibile dar inima le descurca!
Cauta raspunsul adanc in inima ta, fi foarte sincer cu tine insuti si ai curaj sa-ti recunosti sentimentele si sa actionezi pentru a le sustine, daca in interiorul tau nu o sa mai fie contradictii sentimentale o sa reusesti sa rezolvi si problemele din exterior trecand cu curaj peste toate piedicile. Este de fapt un conflict interior intre minte si inima, recomand ca in acesta perioada sa alegi inima, in timp cele doua o sa se unifice.
|
Sheherezada Postari: 1 Adaugat: 2009-02-11 | sunt colega.....
nu stie nimeni prin ce am trecut amandoi...si mi se pare cam ciudat sa incerc sa gasesc un raspuns pe forum.
in fine, lasand asta la o parte, situatia incepe sa devina din ce in ce mai greu de controlat. si nu ar fi nimic pentru ca se preconizeaza ceva frumos ce incepe, dar... ce ne facem cu cei pe care ii lasam in urma?
si ce e si mai aiurea...ne intalnim la facultate, destul de des si trebuie sa ne prefacem ca suntem doar colegi desi nu ne mai putem vedea asa si nici nu ne mai putem intoarce la acel stadiu.
e usor de spus ca trebuie "gandit" cu inima, dar ce te faci atunci cand trebuie sa alegi si orice ai alege te va face doar jumatate fericit?
|
baytelu Postari: 2 Adaugat: 2009-02-12 | Pai...jumatate fericit...Bocanila..Jumatate e mai mult bine decat deloc, nu? Si mie mi-ar place sa cred k acest inceput e uneori...doar un inceput...dar stii f bine k sentimentele nu le controlezi tu, iar cursul vietii e urmat indeaproape de cel al inimii...Lasa totul sa vina de la sine, asa m-ai invatat tu,nu? Si nu uita k poti ajunge uneori in viata sa pretuiesti mai mult clipa cand iubesti, decat clipa...cand traiesti...Am fost dur, stiu...Dar stii k te iubesc si doar atat!
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2009-02-14 | Luati situatia asa cum e si impacati-va cu ea, oare ce vrea Dumnezeu decat sa faceti ce simtiti, iubirea vine numai de la El. Este un dar de la El, nu considerati ca iubirea este ceva ce va apartine, voi trebuie sa va lasati calauziti de ea. Va puteti oferi nopti magice de iubire... fara sa conditionati iubirea cerand o relatie de cuplu. Iar ziua nu lasati emotiile inferioare sa va ia in stapanire, nu lasati posesivitatea, gelozia, indoiala sa-si faca aparitia.
Ca sa va obisnuiti cu ideea, sa stiti ca multe persoane fac exact la fel, iubirea apare cu mult magnetism si multa forta exact in situatii neobisnuite.
|
baytelu Postari: 2 Adaugat: 2009-02-15 | Sa luam situatia cum e... Cam dificil sa stiti! Niciodata nu ne-am imaginat ca situatia poate deveni atat de necontrolabila! Nu regretam nimic ce se intampla intre noi...doar ce s-ar putea intampla in jurul nostru...Daca am renunta la lupta noastra poate ar fi mai simplu...Dar suntem niste persoane mai ciudate care aleg mereu complicatul...Cel mai tare ne-ar durea sa stim ca am putea avea puterea de a frange 2 inimi nevinovate, care apoi ar creste stramb! Amprenta in viata ti-o lasi cu lucruri frumoase, nu cu astfel de suferinte! Si totusi, desi orice am face ar putea fi gresit...Nu ne putem opri...A devenit ca un drog...Ca o necesitate zilnica... Si problema daca e sa fie undeva, atunci a fost prezenta in sinea noastra cand am hotarat inconstient sa lasam totul sa fie asa cum vrea destinul...Si apropo de destin...Pentru Bocanila ar fi dureros sa aiba taria de a crede in el..."Totul faci cu mana ta, nu cred in destin..."... asa zicea! Una din intrebarile ce ma macina: e ciudat sa iti doresti sa... sa vrei sa pui punct la toate si sa te opresti si sa zici "Gata, nu mai vreau altceva!
Te am pe tine si numai pe tine te vreau!"? Adica, dupa atat de putin timp...Totul sa fie atat de intens? Daca totul e ca o flacara ce se va stinge?...Si dak se va stinge totusi prea tarziu, cand cartile deja au fost aruncate? Care ar fi cea mai sigura metoda pentru a ne deschide mintea si sufletul si a vedea daca gresim sau nu? Daca am alege, ar trebui sa alegem astfel incat sa fie corect pentru noi, SI pentru noi sau pentru ceilalti? Iar pasiunea noastra sa stiti ca nu ne intampla decat in sinea noastra... Nu am materializat-o niciodata...
Si ca altii sa se obisnuiasca cu ideea, sa stiti ca da, iubirea poate aparea in cele mai neobisnuite situatii si poate exista chiar si cu puterea a catorva minute pe zi, minute furate din fericirea altora... E greu, doare... dar se poate... Pacat de suferinta dintre noi... dar in fond, ce ar fi iubirea fara suferinta, nu?
| | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |