| |  | Subiect nou Raspunde |
vaanillaorchid Postari: 4 Adaugat: 2007-02-20 | Subiect de meditatie
Bun gasit tuturor si pentru MagicLove: ceea ce realizezi prin munca la acest site este BALSAM pe multe suflete ranite si singure!Felicitari si pentru idee si pentru realizare!Dupa ce am citit multe din trarile voastre(userilor acestui site) m-am decis sa va propun un subict de discutie care POATE va va ajuta sa gasiti singuri raspunsuri pentru intrebarile noastre existentiale ale tuturor:de ce continuu intrebarea "ce vor barbatii".."ce vor femeile"
De ce aceasta diferntiere?Noi cu totii sintem OAMENI nu?Si trairile noastre cele mai intense, frumoase sau dudreroase le simtim cu.....SUFLETUL nu?OK, intrebarea mea pentru voi este:ARE SUFLETUL SEX?Este de sex masculin sau feminin?Din cite stiu eu nu a raspuns nimeni inca la aceasta intrebare si atunci eu cred ca problema s-ar pune mai degraba:ce vor oamenii indiferent ca sint brbati sau femei!Si ca in orice gen de relatii ar trebui sa vezi in primul rind calitatea OMULUI de linga tine, valorile lui, modul lui de a concepe viata si atunci cu siguranta nu ar mai fi atitia oameni dezamagiti sau care sufera!Din pacate IUBIREA-acest sentiment atit de inaltator- nu intreaba daca vrei sau nu sa simti ceea ce simti ptr o anumita persoana!Oricum totul pleaca de acolo din acel suflet:el este ranit sau fericit, el se bucura sau sufera!De aceea va intreb si astept opinile voastre:"are sufletul sex?"
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2007-02-21 | Buna vaanillaorchid,
Eu stiu ca de-a lungul timpului s-a mai pus in discutie "tema" aceasta si chiar au fost persoane deosebite care au trait direct experienta trezirii sufletului, numai prin experienta directa poti se stii cu adevarat raspunsul.
Eu cred ca Divinitatea a facut in asa fel incat relatia barbat/femeie este o combinatie minunata intre aspectele identice/asemanatoare si aspectele diferite/complementare
De la complementaritate apare atractia si de la asemanare apare intelegerea si posibilitatea de comunicare. Cand una dintre cele doua parti lipseste relatia este incompleta.
Cred ca sufletul in profunzime nu are sex, deci la nivelul intim din adancul sufletului toti vrem exact acelasi lucru dar ca fiinte umane polare, ca barbat si femeie vedem diferit implinirea in Iubire. Da, implinirea de cuplu este acelasi lucru pentru toti dar putem ajunge la ea din pozitii diametral opuse. Mai pe scurt: vrem acelasi lucru dar il vedem diferit. Sunt mai multe taine aici, in acest moment este necesar sa ma opresc. pentru subiectul tau
|
vaanillaorchid Postari: 4 Adaugat: 2007-02-22 | Multumesc ptr apreciere si raspuns MagicLove!!!Eu personal ma pot declara printre persoanele norocoase care au avut sansa de a gusta din aceea "magica" penrtu unii oameni "iubire a sufletului si cu sufletul".....Sentimentul este departe de a putea fi descris in cuvinte si tot foarte greu de descris in cuvinte este ce poate insemna sa te simti "implinit sufleteste"!Asa cum am mai spus tine de valorile fiecaruia, de standardul acestor valori,de cit si cu ce te multumesti in viata........Unii oameni nu inteleg "de ce" nu sint fericiti dar foarte putini inteleg ca isi creaza temnite proprii tocmai fiindca egoismul-pe care singuri nu ni-l vedem aproape niciodata-sau dorinta de a avea ceva ce este "prea mult" pentru ei, le creaza propria nefericire....Ma intreb sincer citi oameni sint fericiti numai fiindca partenerul sau partenera este fericit/a? Si este si asta un mic secret al acelei atit de cautate FERICIRI...cred eu ca ceea ce oferi "din suflet" si cu sinceritate se va intoarce mai tirziu la tine in alt fel poate, sau sub alta forma dar sigur aduce inapoi fericire si implinire.........este opinia mea bazata si pe destul de multa experienta!Doar ca asta nu se intimpla de azi pe miine si multi oameni nu au rabdarea sau credinta necesara pentru a-si creea propria fericire....si asta e cel mai greu de inteles pentru foarte multi...
| | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |