| |  | Subiect nou Raspunde |
sony Postari: 11 Adaugat: 2006-01-10 | dragostea mai presus decat sexul!
este foarte important ca sa oferi dragoste nebuna ,decat sexul
|
kala Postari: 4 Adaugat: 2006-01-24 | dragoste
... din plin pentru fiecare
|
kala Postari: 4 Adaugat: 2006-01-24 | ...
am rascolit prin "zapada amintirilor mele" si te-am descoperit! sunt fericita ! sarut!
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2006-01-24 | Da, sigur sony dragostea este mult mai importanta decat sexul. Totusi sexualitatea folosita armonios alimenteaza si intensifica mult dragostea
|
micutza_oana05 Postari: 25 Adaugat: 2006-02-07 | sex versus iubire
buna,
am mai discutat intr-un mesaj despre asta, dar am sa revin ...
sexul este o necesitate, asa cum este instinctul de supravietuire, foamea, setea, numai ca din pacate societatea ne-a educat de mult, ca sexul e rusine.
ca sa ajungi pe nivelul iubirii trebuie ca toate celelalte sa fie asigurate. buna vorba din popor "dragostea trece prin stomac"...
ideea este sa nu pierzi energia inutil facand sex aiurea, trebuie sa ai o partenera cu care sa existe atractie si doar impreuna puteti sa contopiti cele doua sex si dragoste si cu siguranta veti ajunge la iubirea adevarata.
altfel consumi dorinta sexuala foarte des confundata cu dragostea dupa care iti respingi partenerul fara sa intelegi de ce...
si mai am ceva de adaugat... probabil ca nu veti intelege mare lucru din raspunsuri fiidca nu sunteti pregatiti sa intelegeti. este totusi un pas. ideal ar fi fost sa cititi ceea ce a scris magic_love pe site si apoi sa puneti intrebari, fiidca el explica multe din dilemele voastre. si nici sa va opriti aici, mai sunt multe carti de citit, multe discutii de facut, dar mai ales discutia cu tine insuti si meditatia, altfel nimic din ce scriem aici nu va va fi de folos.
bafta multa....
| | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |