S-a gandit cineva ca sex fara dragoste se poate face si in scop terapeutic? te scapa de stres, de cosuri, de hormoni, de incordare, iti da o pace sufleteasca. Psihic vorbind e medicament. Fizic insa... se spune ca un orgasm e echivalentul a 4 km de alergare in forta. Dupa 4 orgasme (daca stai in militari) spui AM ajuns in pantelimon! e naspa ca tremura picioarele.
va intreb eu pe voi ce se fac miile de femei singure din tara asta fara sex? ce se fac barbatii? prospera sex-shop-urile? onanitie? etc? trebuie sa existe sex fara dragoste dragoste fara sex NU!
exista relatii care din unele motive...nu sunt practiknte ale sexului....si...nu e totul doar de se intr--o relatie..cu toate ca NU este bine cand lipseste..In legatura cu cosurile NU dispar de la sex...........sigur iti zik.......
Crede'ma... cosurile nu dispar! Asta credeam si eu... dar e doar o... prostie. Scuza'ma...
Si inca ceva... se poate dragoste fara sex... doar ca sexul creaza o legatura intre cei doi... ii apropie... ii indeamna sa treaca peste niste bariere. Dar se poate si fara...