inconjurata de iubire...de un suflet care ma face sa simt un fior placut...dar totusi sunt trista...de ce?...de ce nu pot lasa acele amintiri din trecut in urma...de ce nu pot fi cu adevarat fericita?nu sufar dupa vreo iubire pierduta...nu ma gandesc la un altul...dar sunt trista...!sufletul ce imi e acum aproape ma incalzeste cu iubire...dar parca mi vine sa fug...sa fiu singura...de ce nu ma regasesc...de ce nu stiu cine sunt si ce vreau?offf doamne m am saturat de atatea intrebari fara raspuns...oare chiar nu vreau sa vad realitatea si aleg mereu sa traiesc visul meu trist?!?!
Ai rabdare, in timp o sa-ti treaca si starea asta de tristete si o sa fi chiar fericita Nu iti mai pune atatea intrebari, chiar daca gasesti raspunsurile asta nu inseamna ca si fericirea. Incearca sa traiesti natural si firesc, sa fi tu insati si totul o sa se rezolve de la sine. Oricum esti mult mai bine acum
tu esti inconjurata de iubire....dar tu? o oferi/vrei s-o oferi?
poate nu e el alesul....analizeaza-ti sentimentele...trebuie sa iubesti ca zambetul sa-ti ajunga pe buze
trebuie sa ai rabdare dumnezeu a facut pt. toti o harta,acum te simti asa dar poate maine va fi mai usor,todeauna vine maine si asta ar trebui sa fie alinarea ta ,curaj viata merge inainte,incearca sa te bucuri de lucrurile pe care le ai si ca sa iti dai seama ce importante sunt pt. tine o sa afli atunci cand o sa pierzi ceva nu iti doresc asta dar sar putea sa fie un inceput SUCCES