Subiect nou Raspunde |
vishinik16 Postari: 5 Adaugat: 2007-06-04 | de ce nu isi exprima unii barbati sentimentele?
majoritatea barbatilor considera ca noi le citim gandurile..k stim mereu ce simt si asteapta sa actionam in consecinta..adik sa fim dragastoase si mereu bine dispuse chiar dak ei nu ne dau niciun motiv sa fim asa..e chiar atat de greu unui barbat sa-si exprime sentimentele..sa spuna te iubesc?..sau macar sa-ti spuna ca te pretuieste? 
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2007-06-07 | Din pacate exista o adevarata conspiratie impotriva sentimentelor
Daca pentru femei emotiile sunt tolerabile, pentru barbati ele sunt considerate slabiciuni. In asemenea conditii este foarte greu pentru barbati sa accepte si sa-si exprime sentimentele.
Este necesar un mare curaj launtric pentru ca un barbat sa ajunga sa iubeasca si sa-si exprime din plin iubirea in exterior, asa-zisele slabiciuni sunt de fapt dovezi de o mare forta interioara. Parerea mea este ca barbatii iubitori sunt cu adevarat puternici, cauta-i pe ei sau ajuta-i/ajuta-l pe cei apropiati sa realizeze aceste adevaruri 
|
Insufletire7 Postari: 27 Adaugat: 2007-06-19 | Salut,
Chiar daca ma repet, nu pot sa nu observ din nou, de ce se procedeaza asa? Sunt multe persoane aici care la primul mesaj de ajutor pare ca sunt foarte dornice sa fie ajutate, apoi dupa ce p[rimesc ajutorul "uita" sa mai raspunda, nu stiu cum te simti tu MagicLove dar pentru mine ar fi ca o palma peste fata!
Cere-le bani ca multe persoane gandesc ca ce nu platesc este fara valoare - parerea mea. Nu se poate sa fie acest site cu acces pe bani?
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2007-06-21 | Insufletire in mod sigur nu ma simt prea placut... Din pacate nu mi se dau motive sa te contrazic, dar site-ul n-o sa fie pe bani, cel putin acum, bafta.
|
vishinik16 Postari: 5 Adaugat: 2007-06-21 | mersi pentru raspuns..iti sunt recunosktoare...si imi pare rau k nu ti-am rasp mai repede..numai akum mi-am verifikt mailu...intradevarbarbatii isi exprima greu sentimentele..o simt pe piele proprie...mersi din nou pt sfaturi..dar rabdarea mea a ajuns la un sf... ...nu pot sa suport indiferenta...cred k astazi o sa termin totul
|
Insufletire7 Postari: 27 Adaugat: 2007-07-07 | vishinik16 cand raspunzi ti se raspunde asa:
daca termini cu fostul poate vorbimn si noi, cine stie 
|
vishinik16 Postari: 5 Adaugat: 2007-07-07 | pai am terminat-o...dar dupa aceea ne-am impacat pt k si-a cerut scuze si a promis k se schimba..si greseala a fost a mea, in mod cert, deoarece l-am iertat prea repede(tin mult prea mult la el) ...a fost schimbat vreo 2 zile...si dupa totul a revenit la starea anterioara...acum park imi e si jena sa-i spun...nu stiu cum as putea sa ii trezesc interesul mai mult asupra relatiei noastre..nu stiu cum as putea sa ma impun k femeie in fatza lui...
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2007-07-15 | vishinik fereste-te sa intrii in cercurile interminabile de certuriOimpacari in care se complac multe relatii de cuplu, pentru ca, in timp, produc dependenta si este din ce in ce mai greu sa iesi.
|
vishinik16 Postari: 5 Adaugat: 2007-07-15 | Nu stiu ce sa mai fac!!
am observat si eu aceasta dependentza...sunt clipe in care il simt de neinlocuit..si clipe in care pur si simplu nu stiu ce mai simt..dak intradevar sentimentele mele sunt la fel de puternice..sau e pura obisnunitza(de 2 ani)...cred k am nevoie de o pauza...dar mi-e frik sa o iau pt k nush dak as putea s-o mai iau de la capat dupa..asta dak clarific ceea ce simt:(..e rau sa nu stii ce simtzi pt cineva?
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2007-07-16 | Iti recomand acelasi lucru,
Ia o pauza in care sa te poti analiza pe tine, sa cauti in interior si sa-ti limpezesti sentimentele. Fi atenta ca daca o sa ajungi la o transformare interioara e posibil sa-ti revina sentimentele chiar mai frumos si mai puternic ca inainte, dar asta nu inseamna neaparat ca el o sa fie altul. Este bine sa-i spui si lui ce ai de gand, in mod normal trebuie sa te inteleaga, daca nu fa-o oricum 
Chiar daca nu asa ti se pare, sa sti ca nici un barbat nu este de neinlocuit, doar Dumnezeu...
|
|
Subiect nou Raspunde |