sal sunt biat dup kum se vede...am vb ku o fatatimp d 1 an si 10 luni...aku doua sap n-am despartit din kuza mea,pt ca am fost putin km gelos pt k eu stateam aksa si ea se ducea in grecia ku dansuri populare...ne-am certat d mai multe ori p tema asta ku plecatul...pana la urma a mai plekt odata si atunci iar n-am certat...apoi mi-a spus k ma inselat...cu un grek..i-am dat o palma puteam sa bag mana in fok k ea nu face treba asta...apoi m-a anuntat telefonik k nu mai putem continua relatia si s-o lasam balta...si ce-i drept e k am iubit-o si o mai iubesc si ea ma iubeste asta o simt...am incerkt sa ii spun ceea c vad eu dar nu ma askulta...ce sa mai fac eu in leg cu relatia asta..eu o iert,ea ma iarta?p.s. in c fel m-a inselat cica a stat ku grecu asta la masa la disco si au vb...c au vb nu stiu si s-au sarutat atat...eu i-am mai dat mesaje frumoase, i-am skris poezii...aku o intreb dak mai simte cva pt mine si imi spune sa nu mai aduk la cunostinta subiectul asta.As mai putea oare sa mai ma impak cu ea voi c ziceti??? astept si eu un raspuns.toata lume imi spune k nu e singurafata dupa planeta k voi gasi cva mai bun...e singurafata p kre am iubit-o si o iubesk...ea are 17ani.stiu k e km mik dar...ea e in krestere e mai plimbata dkt mine si nu prea kred k se va intoarece la mine.ok ast un rsp..si skuze k am skris atat d mult.papa
Stii cum e cu gelozia asta ,cateodata simti ca se intampla ceva...
si actionezi, ai facut asta cred ptr ca ai simtit
normalnu sunt deacord cu violenta ,indiferent cum este ea ...
Eu cred ca este prea devreme sa te gandesti ca ai putea sa te impaci cu ea , eu cred ca trebuie sa la si timpul sa mai treaca....
a doua varianta ar fi ca atunci cand intr o relatie exista indoiala.... este bine sa o termini ptr ca mai tarziu vei suferi mai mult....si in incheiere ar fi ideal sa comunici mai mult cu persoanaiubita....
mult succes si numai bine!!!