| |  | Subiect nou Raspunde |
shogunu Postari: 56 Adaugat: 2006-09-20 | de ce oare ?
De ce oare nu mai exista in oameni, sau in viatza asta, acele semne de om? saucel putin ceace ar trebui sa existe in fiecare din noi, asa cred eu cel putin. Acele elemente simbolice dragostea sau : >Respect, Sinceritate, Corectitudine, Fidelitate, Respect si Adevar.
Poate uni dintre noi nici macar nu am avut parte in viazta noastra de asa ceva....e normal ca la randul nostru sa nu stim sa daruim aceste lucruri frumoase din viazta noastra...
Ma bucur enorm de mult ptr acest sait si le multumesc din inima celor care l-au creat,dragostea nu are margini sinici limita.
Cu multa stima simult respect Shogunu
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2006-09-22 | Salut,
Cand pare ca nu mai exista nimic pozitiv in oamenii din jurul tau incearca sa vezi partea aceea buna din fiecare chiar daca la unii este foarte mica O sa fi surprins sa constati ca o sa-ti raspunda prin partea aceea buna pe care tu o scoti la suprafata din ei. Asa ii ajuti pe ei si pe tine: privind si scotand la lumina partea lor buna pe care ei o ascund. Astfel poti trece de perioadele grele in care pare ca toti sunt impotriva ta.
Multumesc pentru aprecieri.
|
shogunu Postari: 56 Adaugat: 2006-09-22 | da asa e asta am vrut sa si aud sincer, eu muncesc pot spune enorm de mult pe tema oamnilor si a minti lor, sunt antrenor de karate si am o multime de omani si copii in mana mea, e ok sincer, de dragul sinceritati si a acestui sait creat de tine, asa cred, am creat un link de pe saitul meu care va duce pe oricine in saitul dumneavoastra. Cu multa stima si respect Shogunu
aici puteti vedea realitatea vb mele: www.karatespiderman.cabanova.ro, in dreapta se afla ing si yang, dati clik pe el sivetiintra in cel mai sincer si real sait.
Cu multa sima si respect
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2006-09-27 | Multumesc pentru link si mult succes in activitate.
|
shogunu Postari: 56 Adaugat: 2007-01-16 | Am revenit acasaaa
Sal MegicLove si tuturor de pe acest sait, m-am intors din deplasare acum sunt din nou in Romania ptr voi dragi mei, iar tie MagicLove, eu ti-as dubla acest nume ms mult ptr doctorie mult dorita.
Cu stima si respect acelas Shogunu  
| | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |