| |  | Subiect nou Raspunde |
dulcea_fiara Postari: 1 Adaugat: 2004-12-02 | ca nimeni...
..am avut odata un iubit...nu a fost niciodata pe deplin al meu, mereu a apartinuit mai multor femei..chiar si in acelasi timp..nu eram geloasa..or, el stia sa se poarte cu fiecare din femeile lui..altfel...sunt luni bune de cind am decis sa nu ne mai vedem, iar gindul meu tot la el sta...nimeni nu mi-a oferit atita placere cit am simtit cu el..oare va mai fi posibil sa intilnesc un alt barbat si sa retraiesc aceleasi emotii ???
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2004-12-04 | In primul rand te asigur ca o sa gasesti un alt barbat cu care o sa traiesti alt gen de emotii, poate mai intense si mai rafinate. De ce doresti sa retraiesti aceleasi emotii ?
Lasa viata ta sa curga inainte si priveste mai putin inapoi. Daca vrei totusi sa te uiti inapoi fa-o la rece, ca si cum nu ar fi viata ta si analizeaza totul din toate punctele de vedere, asta o sa te elibereze de trecut si o sa fi capabila sa treci la o noua treapta. Eu cred ca ai devenit dependenta de un anumit gen de emotii, mai tari care implica un amestec de gelozie, durere si placere. Se poate si altfel dulcea fiara, spre exemplu dulce-acrisor sau dulce-dulce 
|
blue Postari: 12 Adaugat: 2004-12-07 | ....ma recunosc in randuriile tale.., si te asigur ca il vei gasii pe cel potrivit , pe acel ce iti va apartine doar tie...
| | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |