| |  | Subiect nou Raspunde |
laura Postari: 1 Adaugat: 2009-03-21 | il vreau inapoi!
am stat cu un baiat 3 ani jumate,de o luna ne-am certat iar el a plecat in strainatate..nu am mai vorbit.ne-am certat de la orgoliu lui,cred..m-a jignit foarte urat si in ultimu timp se purta urat cu mine..nu stiu daca ma mai iubeste,dar eu vreau sa fim impreuna din nou:(am aflat k e posibil sa ramana acolo la munca mai mult timp de kt stiam,adik mai mult de 6 luni:((el nu ma kuta iar eu nu vreau sa ma mai umilesc pt el,k am facut-o d emulte ori si degeaba.m-am atatsat de el prea mult in anii astia si tin la el,dar as vrea sa se si schimbe.iar dak vine in tara si ne impakm,si dupa vrea iar sa plece?iar o luam d ela kpat..:((nu mai rezist..
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2009-03-29 | In majoritatea cazurilor certurile in cuplu se datoreaza ambelor persoane, foarte rar cand doar unul greseste!
Tu spui ca vina se datoreaza numai lui, pe el l-ai intrebat ce crede, este de aceeasi parere? Ma indoiesc. Este bine sa te analizezi si tu, este posibil sa ai o parte din vina pe care nu o constientizezi, daca vrei sa se schimbe numai el ma tem ca situatia o sa se repete, chiar daca o sa va impacati, dupa un timp, o sa apara din nou conflicte.
|
Insufletire7 Postari: 27 Adaugat: 2009-10-25 | Asa sunt oamenii, cand sunt cu cineva nu reusesc sa aprecieze cum se despart gata se aprind calcaiele... 
| | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |