Subiect nou Raspunde |
shygirl Postari: 2 Adaugat: 2006-01-03 | iubirea...
O SINGURA DATA IN VIATA IUBESTI CU ADEVARAT SI CU ACEEA PASIUNE DE CARE VORBESTE TOATA LUMEA!EXISTA O SINGURA PERSOANA ACOLO PENTRU TINE SI DIN PACATE EXISTA FOARTE PUTINE SANSE SA O GASESTI!IN DRAGOSTE E CA LA LOTERIE!TOTUL SE BAZEAZA PE NOROC...NICI EU NU STIU CE E IUBIREA CONCRET DAR UNEORI E MAI BINE FARA EA!
|
ADEEADY Postari: 11 Adaugat: 2006-01-03 | fara iubire?
chiar crezi k e mai bine fara iubire?incearca sa vezi viata cu alti ochi,asa cum o vedeai acum cativa ani cand radiai de fericire pt k stiai sa iubesti.lasa frik de a iubi,ridik-te si pleaka la drum,viata e prea scurta pt a ne ingadui luxul sa ne plictisim. ? A iubi inseamna...sa te simti singur cind persoana iubita nu e cu tine.... si sa te gandesti la ea macar o data pe zi... sa radeti de amintiri frumoase ... sa vrei sa fii alaturi de ea in orice moment ... sa ocolesti toate barierele pentru ea... sa petreceti momente fericite impreuna... sa scrii ceea ce gandesti despre ea.... sa iubesti compania ei.... sa te gandesti la ea chiar daca esti de cealalta parte a lumii... sa o acoperi de pupici.? si stiu k tu ink mai iubesti dar ti-e frica sa o spui,ori refuzi sa crezi k inca il iubesti.....
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2006-01-04 | Buna shygirl,
Daca Iubirea apare o singura data in viata, in restul timpului ce faci?
Daca tu iubesti din tot sufletul ai toate sansele (asta inseamna cu siguranta) sa intalnesti Iubirea chiar cu mai multe persoane de-a lungul vietii. Daca nu iubesti nu ai cum sa fi iubit(a).
Parerea mea este ca in Iubire nu exista intamplare si nici noroc, primim numai ce meritam si dupa cum daruim.
|
shygirl Postari: 2 Adaugat: 2006-01-05 | nu intotdeauna primesti ceea ce meriti!
te contrazic!nu primesti tot timpul ceea ce meriti!sant multe persoane care iubesc o viata intreaga fara sa fie iubite sau persoane care au o viata plina de tristete si jigniri si nu pentru ca merita!sincer nu ai dreptate!ar fi bine sa primim ceea ce meritam si dupa cum daruim dar nu e asa in majoritatea cazurilor!
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2006-01-08 | shygirl de unde sti ca persoanele de care vorbesti chiar iubesc fara sa fie iubite? Ai vorbit cu ambele parti? Multi se ascund in spatele cuvintelor. De unde sti ce au facut inainte sau chiar in alte vieti sa zicem ? Oricum "sa iubesti fara sa fi iubit" e imposibil fara ajutor divin. Daca nu am primi ce meritam inseamna ca Dumnezeu este incorect...
Un secret fundamaental al Iubirii este ca are o natura fluida - in sensul ca oricat ai "turna" intr-o alta persoana vei primi intotdeauna de la acea persoana, de la alte persoane cu aceeasi masura sau de la Dumnezeu inzecit.
Eu zic sa testezi cu adevarat afirmatiile mele si vorbim peste cateva luni 
Si eu gandeam la fel ca tine acum cativa ani dar am descoperit ca problemele veneau de la mine fara sa-mi dau seama - asa fac majoritatea oamenilor si isi plang singuri de mila in loc sa se schimbe pe ei insisi. Cand vorbesti cu ei ai senzatia ca sunt judecati prea aspru de soarta si ceilalti sunt intotdeauna de vina, incearca sa vorbesti si cu cealalta parte si o sa ai mari surprize!
|
angel Postari: 17 Adaugat: 2006-01-14 | Pot sa spun ca eu am gasit acea dragoste adevarata,a trebuit sa lupt mult pentru a o pastra, am luptat impreuna ...uneori a luptat el mai mult decat mine...M-a ridicat si m-a incurajat astfel incat sa putem merge mai departe impreuna.
Am recitit randurile scrise de mine anul trecut pe acest forum si imi amintesc cat de greu imi era sa iubesc, sa fiu iubita si totusi sa nu putem fi impreuna.Tot ce pot sa va spun este ca acum dupa un an de zile eu impreuna cu iubitul meu suntem in sfarsit impreuna si ne iubim mai mult ca oricand.Vreau sa va spun ca am invatat o lectie importanta "Niciodata nu e prea tarziu" si intotdeauna indiferent de situatia in care te pune viata daca exista iubire totul este posibil si pot spune ca aceasta iubire mi-a dat putere sa trec peste multe greutati .
Va sarut si aveti grija de voi si de cei de langa voi.
|
micutza_oana05 Postari: 25 Adaugat: 2006-02-07 | nu renunta la iubire
daca renunti la iubire, renunti sa traiesti, tradezi creatia...
mai bine abandoneaza-te "DOAMNE FAC_SE VOIA TA" este ideal daca intelegi asta...
in alta ordine de idei... iubirea nu este troc - iubesc pentru ca iubesc si atat, asta e iubirea adevarata... eu nu iubesc pentru ca ma iubesti, asta nu e iubire, este un schimb ieftin...
oare nu ai inteles inca asta????????
|
|
Subiect nou Raspunde |