| |  | Subiect nou Raspunde |
irina Postari: 3 Adaugat: 2006-11-23 | iubire chinuita
Am avut o relatie de 4 ani si jumatate ...la inceput a fost ff frumos primeam numai flori ,, tot timpul era f atent cu mine, cam peste 1 sapt am descoperit ca era cu bautura ....dar eu il iubeam asa cum era , tot timpul am crezut ca se va schimba ,niciodata nu mi am imaginat ca ne vom desparti chiar am crezut ca ne vom casatori.
incetisor am aflat ca are si gagici , si tot timpul il cautam , ba nu rasp la tel ba era inchis...tot timpul gasea o scuza si eu il credeam...pana intr o zi cand am zis gata s a terminat >>>>>
asa au trecut 4 ani si jum si nu s a schimbat deloc , eu am decis sa ma despart de el , dar au mai urmat niste impacari , si de fiecare data sufeream enorm .... , acum ma bucur ca m am desprt de el , acum cunosc alt baiat cu care ma inteleg f bine,
si totusi aceasta pers nu ma lasa in pace ,ce sa fac ptr ca i am zis de en ori sa ma lase in pace , eu acum am o alta viata.....!!!!!!!!!!si vreau sa ma bucur de ea!!!!!!!!
multumesc tuturor!!!!!!!!
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2006-11-27 | Buna Irina,
Nu ai dat prea multe informatii, cum nu te lasa in pace, te suna, vine la tine, aveti locuri comune ca locuinta, servici?
Ai discutat problema cu actualul tau iubit, el ce parere are, este dispus sa te sprijine? Daca da incearca sa-l lasi pe el in fata cand nu te lasa in pace celalalt, roaga-l pe el sa raspunda la telefon cand suna celalalt sau daca va intalniti roaga-l pe el sa vorbeasca sa lamuriti situatia pe o cale amiabila. Iubitul cel vechi inca mai spera sa te aiba, cand o sa inteleaga ca situatia este alta o sa-i treaca, este posibil ca nici la tine situatia sa nu fie foarte limpede, incearca sa te autoanalizezi sa scoti la suprafata totul si sa poti trece apoi la o alta etapa.
|
irina Postari: 3 Adaugat: 2006-11-27 | Va multumesc !
Referitor la fostul meu prieten, da el a incercat de multe ori sa se impace cu mine sunandu ma sau a venit la mine acasa fara sa mi spuna ,eu fiind plecata asta o aflam de la sora mea . Problema este ca eu acum am cam 1 sapt decand cunosc alt baiat si suntem la inceput. Noul meu prieten este fratele prietenei mele, care la randul ei este casatorita cu colegul de servici al fostului meu prieten.Stiu este cam dificil, dar am incercat sa incep alta relatie cautand sa mi fac un viitor cu un baiat serios, nu am vrut si nu vreau sa mi stric viata cu un baiat care bea si se duce la femei si pe deasupra este si violent , vb de fostul....
Acum problema ca sunt in alta dilema , ori sunt la inceput si inca nu ne cunoastem , ori asa simt , el este de parere sa ne mutam la tara, eu stau in oras si nu as putea sa stau la tara, dar cred ca trebuie sa ma comunicam ....
Cred ca aveti dreptate in ceea ce mi ati spus ca trebuie sa ma analizez, probabil ca imi trebuie mai mult timp sa fiu singura ....
Va multumesc din suflet pentru sfatul dumneavoastra. Cu respect !
| | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |