| |  | Subiect nou Raspunde |
micutza_oana05 Postari: 25 Adaugat: 2005-12-20 | ne grabim sa traim
Buna,
Probabil cu totii in febra pregatirilor de sarbatori, uitam cu sa traim.
In ultima vreme mi se pare ca timpul trece mai repede - poate imbatranesc, mi-am spus, dar nu e asta. Atunci m-am gandit - de ce in copilarie timpul nu trecea atat de repede?
Aseara am luat o hotarare - renunt la televizor, il voi folosi ca piesa de mobilier si uneori pentru stiri - asta pentru ca traim in societate. Am salvat asa un timp foarte pretios.
Multora dintre noi ne gandim ca nu avem ce sa facem , ca ne plictisim - de fapt ne este teama sa stam cu noi insine, chiar cand suntem langa cineva.
Aseara dupa hotararea cu televizorul, m-am gandit sa ii fac un masaj iubitului meu, in timp ce el citea. In liniste, m-am abandonat propriilor mele ganduri. Incercam sa constientizez ce simt, cum ma simt. Ma simteam tare bine. Mintea mea insa incepea sa o ia razna, ba la ce am de facut maine, ba la ce mai am de rezolvat, ba la ce mai e de cumparat si tot asa. Apoi am spus STOP. Am inteles ca nu ma pot bucura de clipa prezenta tocmai pentru ca tot timpul ma gandesc mai departe, la ce voi face. Asa am fost invatati. Nu va suna in urechi tot timpul de parca simtim vinovatia: "cum iti asterni asa dormi?" - sunt de accord intr-o oarecare masura. Aseara insa in dorinta de a trai din plin clipa prezenta, am simtit ca se dilata timpul. De fapt imi umpleam sufletul de bucuria pe care o traiam, de linistea pe care o simteam.
Eu asta cred ca se intampla de fapt, timpul are aceeasi viteza, insa noi grabiti sa "ne asternem pentru maine" nu ne umplem sufletul de bucuria prezentului. Atunci cand este, chiar si putin, atunci cand gustam picatura de fericire.
Va urez de sarbatori sa va opriti cateva secunde, sa constientizati ce sunteti, ce faceti, sa va bucurati de fiecare clipa de fericire, sa ii multumiti lui Dumnezeu cand sunteti fericiti, si... sa ramanem cu totii deschisi iubirii....
SARBATORI FERICITE!
|
dearjulian Postari: 1 Adaugat: 2006-01-13 | Ai dreptate.
Draga Oana, fara sa va doresc eu va va fi mai bine. Sper sa te tina hotararea cu televizorul si sa aiba si iubitul tau revelatii. Si eu imi doresc mai multe clipe traite. Prea ne e teama de viitor!
Atentie: Forumurile sunt o folosite pentru a pierde nu timpul, ci viata propriu-zisa. Nu obisnuiesc sa scriu in forumuri. Daca scriu cuiva inseamna ca imi inchipui ca omul acela e in viata si ca putem spori viata cumva. Nu scriu ca sa beleasca ochii nu stiu cine si sa ne facem ca ne-am dat si noi cu parerea despre ce e intelept! Cine are urechi de-auzit sa traiasca!
| | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |