Subiect nou Raspunde |
NAMIRA Postari: 9 Adaugat: 2007-01-24 | Imi pare rau
Imi pare rau k mi-am irosit cei mai frumosi ani pe iubiri desarte si iluzii..Imi pare rau k nu am putut fii mereu eu cea de astazi,puternica si neiertatoare.Poate asa a fost sa fie, sa cada totul peste mine, ca sa ma pot apoi ridica.
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2007-01-24 | Buna NAMIRA,
Ce crezi c-ai rezolvat devenind puternica si neiertatoare? La ce-ti foloseste daca nu ai Iubirea, acum anii o sa-ti fie frumosi?
Ar trebui sa fim foarte atenti dupa despartiri/dezamagiri ce se petrece, este foarte necesar sa ne vedem din exterior ca sa nu ne consideram nedreptatiti si sa ne inchidem/retragem sau sa ne inasprim sufleteste crezand ca suntem puternici, in ambele situatii ne oprim sansele de-a mai iubi pe viitor.
|
pisic Postari: 22 Adaugat: 2007-01-24 | fara regrete
da anii trec si poate avem impresia ca ramanem fara nimic din moment ce suntem singuri, dar... am o oarecare varsta si poate de asta imi permit sa-ti spun ca: regrete pentru ca ai iubit? nu exista asa ceva. daca ti-ai trait iubirea nu trebuie sa regreti. putina lume are iubirea si daca D-zeu ti-a dat-o ti-a dat-o ca sa simti ca traiesti fiecare clipa. tu ti-ai trait iubirea deci...ca acum trebuie sa pleci e altceva dar nu trebuie sa pleci neiertatoare si puternica. puternica nu vei fi niciodata in fata barbatului iubit indiferent de cat de mare va fi raul pe care ti-l face, ca trebuie sa fii acum neiertatoare asta da dar nu cu tine cu restul, chiar daca ai trecut prin ...ceea ce ai trecut trebuie in tine sa fii fericita pentru ca ai avut sansa sa iubesti si crede-ma si eu am avut destule dar acum cand trag linie ii multumesc lui D-zeu pentru ca mi-a dat-o si merg mai departe cu sufletul plangand dar fericita ca am avut parte de ea si poate cine stie...D-zeu ne da numai ceea ce meritam si cat putem duce , deci bucurate ca ai meritat iubirea pe care ai avut-o si nu te gandi de ce nu a avut sfarsit fericit ci ...poate indiferent de sfarsit lucrurile asa trebuiau sa fie, incearca sa razi din nou.
pupici...
|
denessa Postari: 1 Adaugat: 2008-02-27 | indiferent kat d tare konsideri k esti in fata iubirii esti neputinkios..iubirea poate fake orike din tine k om..ea t distruge...ea t inalta
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2008-02-27 | Eu as zice ca Iubirea mereu inalta si purifica. Cand ne lasam inspirati de Iubire ne inaltam, dar cand ne impotrivim, Iubirea distruge toate dorintele egotice, tot ce i se impotriveste, tot ce credem noi in mod fals ca ne poate aduce implinire.
|
|
Subiect nou Raspunde |