| |  | Subiect nou Raspunde |
IubireFurata Postari: 2 Adaugat: 2009-10-12 | Spuntei NU tantrei de mana stanga
tantra de mana stanga este o ratacire foarte periculoasa care duce de fapt la decadere, au spus-o mari intelepti in India de mult timp. grupurile tantrice de mana stanga au avut mereu probleme cu societatea, au fost consemnate in istorie multe evenimente, oare de ce ?
sub masca unei asa zise spiritualitati se ascund pofte erotice de nedescris, eu am patit-o chiar aici in romania, aveti grija...
tantra de mana dreapta este cea elevata spirituala si care se realizeaza in cuplu nu cu oricine... cu asta nimeni n-are nimic importiva
IUBIRE adevarata nu sex cu numele "iubire" pe motiv ca asa invatam continenta si evoluam spiritual, este penibil, cum de nu-si dau seama ? unora le-a cazut mintea in pantaloni de atata "evolutie", in loc de IUBIRE adevarata si fericire rezultatele sunt conflictele, nefericirea si suferinta !
a nu accepta sexul cu numele de "iubire" nu inseamna ca esti "gelos" inseamna ca esti suficient de lucid si ca nu permiti ca sentimentele tale sa fie tavalite in noroi
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2009-10-16 | Salut
Imi pare rau pentru tine, mergi inainte pe calea Iubirii, nu conteaza ca cei din jurul tau n-o fac, este mai important ceea ce faci tu.
Sunt de acord cu ce spui in parte, de fapt Tantra rosie (este si un nume sugestiv) duce in mocirla rosie a patimilor si dorintelor sexuale.
Tantra alba este eliberatoare, transfiguratoare, este un mod de-a trai in paradis chiar aici pe pamant, este arta Divin inspirata.
Un criteriu prin care-ti poti da seama este ceea ce simti in suflet. Daca simti o deschidere si trezire sufleteasca atunci este vorba de Tantra alba, daca nu, ori mediul in care esti nu este pozitiv ori tu din cauza propriilor inclinatii nu simti si vezi ce ar trebui.
Iar despre gelozie, aventurierul spune mereu cand se intoarce acasa dimineata dupa o escapada nocturna: iubito iar esti geloasa...
|
Infinit Postari: 4 Adaugat: 2009-10-23 | Sal.....
Aveti dreptate cu ceea ce scriieti insa eu am citit ca nu e bine sa ,,practici,,doar tantra de mana dreapta si nici doar tantra de mana stanga ci e mai bine sa le integrezi pe amandoua.Nu am experiente de genul,doar am citit...Consider ca intr-un cuplu nu e nimic gresit a practica acele tehnici atata timp cat o faci din iubire si cu persoana iubita.Sau?Probabil voi aveti mai multe experiente in privinta asta si asta cu persoane care au inteles cu totul gresit acesta ,,stiinta,,Sper ca nu ma intelegeti gresit..
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2009-10-25 | Este destul de complex subiectul, sunt multe abordari relative, de exemplu suntem trei persoane, trei pareri diferite. Echilibrul fiecaruia este ceea ce conteaza, este bine sa nu-i judecam gresit pe ceilalti, mai ales aici lucrurile pot fi cu mult diferite decat ceea ce pare :)
In Tantra de mana dreapta ritualurile si tehnicile din vechile tratate sunt considerate ca fiind simbolice, in cea de mana stanga sunt considerate practice, cred ca echilibrul celor doua este varianta optima.
http://groups.yahoo.com/group/Tantrism/message/8042
Mai multe despre diferentierea Tantra alba si Tantra rosie gasiti aici:
http://www.selfgrowth.com/articles/Red_Tantra_and_White_Tantra.html
Dupa cum sunt expuse si diferentiate aici eu n-as practica nici cu iubita Tantra rosie... In unele expuneri mai apare si o a treia categorie, Tantra neagra, total nerecomandabila datorita legaturii cu magia neagra!
http://www.google.ro/search?hl=ro&newwindow=1&q=White+Tantra
| | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |