Subiect nou Raspunde |
gabriel58 Postari: 8 Adaugat: 2006-06-03 | imi este dor
poate cindva ,cineva ,undeva [pe acest minunat fond sonor]va fi pe aceeasi lungime de unda cu mine,o femeie[32-45]care simte ca si mine, ca lipseste acel ceva din monotonia unei casnicii.
|
Ani_Gabi Postari: 9 Adaugat: 2006-06-09 | Visul !!!!!!!!!!!!!!
As vrea ca visul din miez de noapte ,sa mi te aduca in minte ,asemeni unei soapte ,a unosr dulci cuvinte,asemeni unui rasarit de soare,a unui sarut pe o petala de floare!!!!!!!!!!!!!
|
Ani_Gabi Postari: 9 Adaugat: 2006-06-27 | Privetic

|
pisic Postari: 22 Adaugat: 2006-12-28 | dragostea adevarata
exista cu adevarat...oare...si daca da...oare chiar o recunoastem atunci cand o intalnim...oare chiar avem oputerea sa luptam pentru sa facem orice... sau poate incatusati intr-o casnicie care ne ofera liniste o preferam tumultului dragostei si mergem mai departe atat cat putem si apoi renuntam si traim impacati...e corect chiar ca barbatii sa nu mai creada in dragoste???
|
gabriel58 Postari: 8 Adaugat: 2007-01-11 | Eterna iubire !
Pisic,desi cu intarziere,iti raspund mesajului tau..Exista barbati care cred totusi in iubire,fie ea si intr-o lume a noastra,nevazuta de nimeni.Incatusarea unei casnicii monotone,nu impiedica pe nimeni sa iubeasca, chiar si in paralel,e dificil vei spune...dar eu cred cu tarie in ea si nu voi renunta niciodata la ea, chiar daca bunul Dumnezeu ne-a sortit un alt drum decat cel dorit de noi.Poate ca e mai bine asa..!
|
pisic Postari: 22 Adaugat: 2007-01-14 | iubirea e doar una
din pacate majoritatea barbatilor spun ca pot iubi doua femei. cat de mult se inseala. acesta e motivul pentru care am spus ca barbatii sunt lasi. nu npoti iubi doua femei pentru ca atunci cand iubesti cu adevarat il doresti doar pe omul acela langa tine. daca exista iubire adevarata ea e una singura. faptul ca in societatea de azi multi se ascund intr-o duplicitate pentru a pastra aparentele ne dovedeste doar ca intr-adevar nu se mai crede in iubirea adevarata si fiind obisnuiti cu acea "obisnuinta placuta" mergem mai departe si luam tot ce ni se ofera. dar dragostea cere dragoste si atata timp cat vom fi duali nu vom fi impliniti in iubire. deci...deci chiar daca ea exista merita sa fie traita cu adevarat. numai asa "el este regele meu pentru ca eu sa fiu sclava lui, el este soarele meu din fiecare zi pentru ca eu sa fiu luna ce-i lumineaza noaptea"
|
pisic Postari: 22 Adaugat: 2007-01-14 | continuare
D-zeu nu ne sorteste un drum, da! soarta e una singura dar D-zeu ne arata usile. pe care si cand intram noi decidem. nu putem spune: asa mi-a fost dat trebuie sa merg mai departe, fiind oameni avem puterea de decizie in fata noastra, oricand ne putem intoarce sau merge mai departe. decizia intr-adevar ne apartine daca D-zeu ne scoate in cale doua carari.
|
|
Subiect nou Raspunde |