| |  | Subiect nou Raspunde |
maria_katrina Postari: 2 Adaugat: 2007-03-18 | divortul
buna'sunt proaspat divortata si nu prea reusesc sa trec peste asta,nu am fost fericita niciodata si sinccer mi-am pierdut orice speranta.
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2007-03-20 | Buna,
Ai facut bine ca ai reusit sa faci pasul acesta care, dupa cum spui era previzibil de acum 5 ani. Este mult mai bine sa fim sinceri cu noi in primul rand si apoi cu partenerul nostru si sa avem curajul sa privim in fata acele lucruri care nu merg, numai asa avem sanse sa pasim inainte pe calea iubirii. O sa vezi ca Iubirea are o incredibila forta de renastere, chiar cand pierzi orice speranta reapare, incet incet o sa ajungi la o alta etapa si o sa-ti dai seama ca pana si divortul a avut ceva pozitiv in el 
|
shogunu Postari: 56 Adaugat: 2007-03-21 | Curajjjjjjj
Buna maria_katrina2000, eu zic sa stai linistita si sa privesti viata asa cum este ea, imi pare rau ca aud asta, dar viata merge inainte sincer nimic nu este pierdut credema, mi-as dori sa vb mai mult despre viata, realitate, respect, fidelitate si corectitudine. Eu sunt mai ghinionist de felul meu, dar sunt bucuros ca sunt gsanatos si privesc tot rau spre bine.
cu stima si respect Shogunu

|
shogunu Postari: 56 Adaugat: 2007-03-21 | Buna MagicLove
Cu stima si respect MagicLove sper sa se fi desteptat viata si iubirea intre oameni.
cu stima si respect Shogunu   
| | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |