inchisa in propria mea colivie in care mult timp am tinut suflete prizoniere...am iubit si eu o data dar am facut pe multi sa sufere si acum fantomele ma bantuiesc.stau ascunsa intre patru pereti departe de doi ochii perversi,departe de cel ce iubirea pt mine a transformat o in obsesie...obsesia de a ma avea cu orice pret.ma hranesc cu iluzii si sperante care defapt nici nu stiu daca mi le doresc cu adevarat sau sunt doar portite de scapare din realitatea asta.inima mea e inghetata...imi doresc iubire dar o refuz o ignor total poate din cauza ca nu mai pot simtii fiorii de demult ce mi mistuiau sufletul cand eram alaturi de el,cel alaturi de care am trait ceva ani cu bune si cu rele.mult timp am fugit de realitate cufundandu ma in droguri pierzand ce i mai frumosi ani din viata mea...din copilaria mea...facand persoanele dragi sa sufere...imi place singuratatea...imi doresc pe cineva langa mine iar daca l am fug tot la singuratate...nu stiu ce simt,ce vreau...sunt doar o umbra doar eu gianina greu de inteles si de mine insami dar de altcineva...si cu toate astea cum pot fi iubita?
.... tu esti o parte din Dumnezeu. sa nu iti fie frica de cuvinte si nici de sentimente. invata sa te pretuiesti si sa te iubesti. traim intr-o goana in care avem grija sa nu facem greseli fiidca exista un sfarsit in care vom fi judecati... gresit.....
"bine ai venit in paradis, fara judecata de apoi"
... crezi tu ca noi - micutele puncte din univers avem putere sa il suparam sau sa il dezamagim pe Dumnezeu?
crezi ca suntem cu adevarat singuri? crezi ca ne vom inchide vreodata iubirii?
eu nu cred asta.... fiidca vom muri...spiritual..
nu esti greu de inteles, insa incearca sa te impaci cu tine insati, si daca tu nu te iubesti si nu te respecti - cum sa o faca altcineva?
cand te ridici pe energia iubirii si esti deschisa iubirii, vei intalni numai persoane sau situatii pe care ai puterea sa le intelegi si sa le primesti, altfel nu le vezi... nu ai cum...
este ca si cum ai sta la infinit in fata usii care ti s-a inchis, fara sa le vezi pe celelalte zece care se deschis...
bafta multa ... si profita de o perioada de "singuratate" ca sa te cunosti....