despre dragoste toata lumea vorbeste , toata lumea poate sa zica ca stie ce este dragostea dar... oare catzi sunt care stiu cu adevarat ce inseamna "dragostea" ? Eu am reusit sa gasesc adevarata dragoste si pot sa spun ca nu am cuvinte sa descriu ceea ce simt. Sa itzi spun Te iubesc! nu cred ca este destul . Despre dragoste nu se poate spunenimic in cuvinte, eu sincer nu gasesc aceste cuvinte sa reusesc a descrie acest sentiment atat de intens, de pur, si in acelasitimp atat de sfant. dragostea este ceva care se simte nu se vorbeste.Oare catzi sunt care iubesc cu adevarat???
Iti dau mare dreptate aici...nu exista cuvinte sa poti descrie trairile puternice pe care numai iubirea ti le poate oferi, iar cuvintele devin banale...
Imi amintesc acum versurile unei melodii(Mchael Bolton-When there are no words)care suna asa: "When there really are no words
That's when we say it all"
degeaba stii ce e dragostea daca nu stii sa o dezvoltzi sa treci la un alt nivel ... inteles doar te tine(generalizare) si persoanaiubita ... "parte" in care nimeni si nimic nu te poate opri sau atinge ... sau sa itzi perturbe dragostea ... eu aici cred ca se ajunge la adevarata iubire/dragoste