| |  | Subiect nou Raspunde |
sunrise Postari: 2 Adaugat: 2008-02-29 | Gelozia
Ce parere aveti despre acest sentiment, este justificat,nu este? Eu nu sunt o fiinta geloasa(am incredere in mine si in celalalt) dar daca aveti idei,sugestii,mai ales in "combaterea" acestei "boli"(bleah,ce urat suna!), v-as ramane recunoscatoare!
Dezbaterea pe acest subiect m-ar ajuta atat pe mine cat si pe voi asa ca va invit sa discutam!
|
Insufletire7 Postari: 27 Adaugat: 2008-03-02 | Buna,
Eu as zice ca nu sunt deloc gelos dar cand apare cineva recunosc ca-mi provoaca o stare cam neplacuta dar apoi imi revin Mai greu e prima data apoi totul revine la normal, pana la urma au trecut vremurile cand era un barbat - o femeie sunt la moda relatiile cu mai multe partenere, asta e situatia ma conformez si nu e rau e chiar mult mai bine 
|
Ofrana Postari: 5 Adaugat: 2008-03-11 | Despre gelozie
Buna!
Parerea mea e ca daca iubesti cu adevarat va exista si un pic de gelozie.
|
jouannna25 Postari: 1 Adaugat: 2008-03-23 | Despre gelozie......
Cineva spunea : "Ignoranta este cauza suferintelor."Si eu am fost geloasa si poate,uneori,mai apare in mine aceasta stare...Am "lucrat" mult pentru a mi-o diminua si am incercat sa inteleg de ce apare,cand apare si daca e bine "sa o crestem" in noi.Mi-am dat seama ca gelozia diminueaza iubirea, intuneca mintea si apar stari urate cu care ne vom confrunta pe urma si care ne vor "urmari" pas cu pas.Gelozia nu e buna!!!Nu e asta scopul nostru...de a fi gelosi si de a demonstra prin asta ca iubim.Gelozia este cumplita si nu aduce decat durere si suferinta.Sa nu fim ignoranti...sa nu fim gelosi!!!Va fi greu , dar vom reusi sa o infrangem.Sa lasam iubirea sa se manifeste liber prin cine alege Dumnezeu...pt ca,oricum,nu putem controla IUBIREA.
| | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |