vreau sa spun ca traiesc acest sentiment pe pielea mea.am 1an si ceva de cand m-am casatorit,dar pana acum am avut mult de infruntat,si tot eu sunt pe locul doi.
Sunt multe motive pentru care iubirea se stinge Ca sa ai un raspuns in cateva cuvinte: pentru ca nu suntem suficient de maturi afectiv ca sa ne pastram iubireaaproape
In ce te priveste ai dat prea putine detalii pentru a putea trage o concluzie.
Draga Sony!
Sti tu iubirea asta are multe definitii despre care asi putea spune ca sint personalizate!Fiecare om vedeiubirea in felul lui special si tine de ceea ce iti doresti in primul rind tu ca persoana,dar......din pacate iubirea inflcarata de la inceputul unei relatii nu ramine niciodata in acelasi stadiu...crede-ma ca iti spun asta din experienta si fiindca virsta mea imi permite sa stiu destul de multe despre viata.In cazurile fericite cind o casatorie este bazata pe sentimente reale acea flacara de la inceputul relatiei se transforma in ceva bun si cald si confrtabil care iti umpleviata de mult bine!Din pacate nu ramine niciodata la fel ca la inceput..."DE CE" asta chiar este o buna intrebare...poate tocmai ca barbatii si femeile au moduri diferite de a reactiona, de a-si stabili valorile, de a concepe viata! Tu poate vrei o viata frumoasa si plina de traire la intensitate maxima , in timp ce celalalt(cealalta) poate vrea doar o exstenta confortabila si atit......cazurile sint mult prea diferite ca sa poata fi date toate exemplele!Nu merta oricum sa-ti consumi existenta linga o persoana care nu te face sa simti ca traiesti cu adevarat si ca ai pentru ce sa traiesti.....timpul care trece acum nu se va intoarce niciodata deci daca tu crezi ca nu merita sa platesti acest pret pentru omul de linga tine.....nu o face!Acesti ani nu ti-i va da nimeni inapoi........