| |  | Subiect nou Raspunde |
nicole Postari: 1 Adaugat: 2008-11-18 | Despartire
De cateva luni m-am despartit de prietenul meu, am stat cu el 3 ani. Ma simt ingrozitor, parca sunt beata tot timpul, nu mai vreau nimic de la viata, nu mai gasesc nimic care sa ma atraga este mult mai rau decat as fi crezut. Am gasit acest articol scris de tine la http://me.magiclove.ro/cautarea_c__c1_divortul_75id, eu din pacate sunt in prima faza si nu am sperante sa ajung ca tine sa fiu fericita fara el, nu se vede nici o lumina in intunericul meu Spune-mi ce sa fac, tu cum ai reusit?
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2008-11-22 | Buna nicole,
Eu mi-am dat seama ca sentimentele de iubire erau de fapt stari independente de persoana pe care o iubeam, ea nu mai era langa mine si eu totusi simteam foarte puternic acele sentimente, tot ce era in jurul meu avea legatura cu iubirea mea, am realizat ca Iubirea adevarata este o stare pura, neconditionata de celalalt, era o iubire pentru natura, pentru existenta, pentru mine si pentru Dumnezeu, asta m-a facut sa-mi castig independenta fara sa devin insensibil, este important sa realizezi acest adevar si tu.
Dupa cum ai citit nu vorbesc din carti si nu spun povesti, sunt lucruri reale, experimentate, daca reusesti o sa vezi ca in timp starile de iubire devin din ce in ce mai puternice si mai independente de celelalte persoane, numai asa poti iubi cu adevarat fara frica si fara ingradiri si in final poti ajunge la Dumnezeu, este cea mai scurta cale.
Este bine pentru tine sa-ti stergi din memorie toate amintirile dureroase legate de evenimentele negative. Daca o sa inaintezi pe calea iubirii independente si neconditionate o sa vezi ca acest proces de stergere a memoriei nu o sa mai fie necesar dupa un timp pentru ca totul este un scenariu al Iubirii, totul ne ajuta chiar daca uneori nu putem accepta asta, timpul o sa-ti descopere viziunea Divina a evenimentelor prin care treci acum 
|
floaredeliliac Postari: 2 Adaugat: 2009-02-23 | nici o femeie nu trebuie sa se injoseasca pt nimic in lume
De ce sa ajungi in ultimul hal?Pt cineva care nu merita.Ii dai satisfactie...si el mai mult ca sigur....se distreaza!!!!GO ON....iesi din casa...ocupa ti timpul cu ceva care sa ti distraga atentia..... 
| | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |