Subiect nou Raspunde |
TATUATA Postari: 1 Adaugat: 2007-08-28 | BUNA.
CARE SUNT CELE MAI SENSIBILE ATINGERI LA UN BAIAT,UNDE SE EXCITA CEL MAI REPEDE?
|
Insufletire7 Postari: 27 Adaugat: 2007-09-04 | Buna,
Pai sa ne gandim, incearca si tu pe tot corpul unde vezi ca geme de placere insisti cat mai mult 
|
decamy25 Postari: 2 Adaugat: 2007-10-17 | iti spun eu
daca vrei sa faci un barbat sa vibreze de placere si excitare atingel usor in spalele scrotului, acolo este zona cea mai sensibila a oricarui barbat
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2007-10-17 | Buna fetelor,
Cel mai mult conteaza comunicarea intima, foarte importanta pentru relatie.
Incearca sa-l simti, sa intri in empatie cu starea lui, la inceput il intrebi chiar pe el ce-i face placere, in timp poti sa ajungi sa ghicesti chiar mai bine ca el ce-i place, ce-l excita mai tare.
Fi atenta ca senzatie de excitare sa fie armonioasa, cauta sa-l sensibilizezi si afectiv cu mangaieri pe piept mai ales, apoi pe abdomen si in zonele intime.
Fa-i un masaj pe penis, nu-l face sa ejaculeze, este mai important sa afli si sa simti momentul de dinainte si sa te opresti, chiar daca pare ca pierzi ceva si el la fel, in timp o sa obtina un control sexual mai bun care o sa va dea la amandoi satisfactii pe care acum nu le banuiti, el o sa fie mai viril, capabil sa te tina mult in timpul actului sexual, iar tu mai sensibila, poti ajune sa ai orgasm chiar de la primele penetrari si chiar sa ai orgasm prelungit 
|
decamy25 Postari: 2 Adaugat: 2007-10-17 | foarte util
buna sfatul, cred ca e valabil pt oricine, multumim
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2007-10-20 | decamy25 ma bucur ca spui asta, acum fugutza la practica fetelor 
|
Georgi Postari: 6 Adaugat: 2007-10-20 | Buna la toata lumea
Chiar se obtin rezultate asa, ma refer pot sa fac barbatii sa ma tina mai mult? La mine contactele sexuale au fost cam maxim 15 minute, tocmai cand ma incalzesc si eu, ei fleosc... nu zic nimic dar si cand oi zice... nu mai vorbesc ca unii se cred mari si tari... imi vine sa tip de frustrare 
Unde gasesc si eu barbati mai atenti cu mine, se pot recunoaste dinainte?
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2007-10-23 | Da, se pot obtine rezultate, in primul rand este important ca barbatul respectiv sa inteleaga ca iubita lui are nevoie de mai mult, apoi in timp cu intelegere reciproca apar rezultate.
|
|
Subiect nou Raspunde |