Subiect nou Raspunde |
Dora Postari: 4 Adaugat: 2006-09-16 | Buna
Eu si prietena mea ne-am indragostit de un baiat superdragutz...dar am descoperit k baiatul pe mine ma place...ce ma fac daca imi cere prietenia? Cred ca preietna mea s-ar supara pe mine...va rog ajutati-ma !!! 
|
shogunu Postari: 56 Adaugat: 2007-05-24 | Buna Dora
Buna, Dora e ok daca baiatul te place pe tine, asta nu e un lucru rau. Vizavi de prieteni( prietenia nu se care, ea se CUCERESTE). Daca prietena e prietena cu adevarat, ar trebui sa inteleaga aceste lucru si nu cred ca s-ar supara pe tine, incearca sa vb cu ea... ca nu ai nimic de pierdut daca vb ca intre prietene, lasa-l pe el sa aleaga intre voi doua, ca asa as face si eu sincer ca barbat.
Cu stima si respect Shogunu

|
Insufletire7 Postari: 27 Adaugat: 2007-06-01 | Nu le inteleg deloc pe fetele astea, li se rasppunde chiar inspirat si ele nici un multumesc sau la revedere nu zic... lipsa totala de consideratie, parerea mea
|
shogunu Postari: 56 Adaugat: 2007-06-01 | Indiscutabil
se zice ca: a fi om e lucru mare...... lipsa de caracter si calitati umane se simte din ce in ce mai des in Romania, asa ca e nu te mira prea mult de realitatea in care existam si traim, sa fi fericit.
Cu stima si respect Shogunu   
|
Insufletire7 Postari: 27 Adaugat: 2007-06-02 | si apoi se plang ca nu-s iubite de barbati... dar este clar de ce!!!
|
|
Subiect nou Raspunde |