| |  | Subiect nou Raspunde |
alinuta_1510 Postari: 1 Adaugat: 2008-04-02 | ganduri
buna
am si eu mare problema. eu am o relatie cu un baiat de vreo 5 ani(de 4 ani mutati impreuna) si am fost despartit vreo 5 luni deoarece era f rece cu mine si simteam k nu ma mai iubeste dar apoi ne am impacat, iar dupa vreo 2-3 luni de cand am inceput aceea relatie(acum 5ani) am cunoscut un baiat f frumos cu care m-am sarutat si nu am continuat cu altceva si am ramas buni prieteni.
Problema se pune ca eu ma tot gandesc la el de atunci si fac scene de gelozie de cate ori vad ca de el se aproprie o femeie. avand in vedere ceea ce v-am povestit am ajuns azi in situatia sa nu mai stiu pe cine iubesc si cu cine vreau sa raman si tot felul de lucruri de astea.ajutati ma si pe mine cu o parere depsre tot ce v-am povestit
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2008-04-03 | Buna,
Aproape in toate relatiile, mai ales in cele mai vechi, apar ganduri de genul asta, uite chiar aici http://www.magiclove.ro/forum/prieten_gandesc_altul_741_f despre un caz foarte asemanator cu ce-mi spui.
Este multa imaginatie in ce-mi spui, te gandesti cum ar fi fost daca as facut dragoste cu el? Este in noi o dorinta catre idealul Divin, iar pentru ca partenerul nu este decat o parte din acest ideal, dorinta iese cu putere uneori din adancul inimii si ne face sa visam la alte persoane.
Solutia cea mai buna este sa-ti traiesti visul, sa vezi exact ce simti, oricum tu deja iubesti doi barbati in inima ta, ai curaj si fa ce te indeamna inima fara sa te gandesti la restrictii.
| | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |