| |  | Subiect nou Raspunde |
yony_2013 Postari: 4 Adaugat: 2009-03-28 | Nu stiu ce sa fac...
Am nevoie urgent de parerea dvs,chiar nu stiu ce sa fac...persoana pe care am iubit o cel mai mult si cu care am decis sa mi incep viata sexuala s-a purtat cu mine foarte indiferent,stia ca il iubesc ,dar niciodata nu a vrut sa fim impreuna ca un cuplu normal,mereu ne intalneam pe ascuns,nu ieseam in oras...dar,iubindu-l atat de mult nu-mi pasa.au trecut 5 ani si acum ma cauta sa ne impacam,sa-i mai dau o sansa pt ca stie ca eu l-am iubit cel mai mult ...imi spune ca s-a schimbat si ca vrea sa aiba o relatie serioasa.sa-l cred si sa-i mai dau o sansa , sau sa imi vad de viata mea si sa dau sansa unui baiat care ma adora si care ar face orice pt mine,dar nu este atat de frumos fizic.credeti ca un astfel de baiat se poate schimba intradevar,mai ales ca are doar 22 de ani?
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2009-03-29 | Barbatii se pot schimba, se pot maturiza, trebuie neaparat sa verifici, pune-l in niste situatii mai speciale in care iti poti da seama daca s-a schimbat cu adevarat.
Nu conteaza foarte mult aspectul fizic, barbatii frumosi sunt buni pentru aventuri... Intr-o relatie, cel mai important este ceea ce simti, ceea ce simte el si starea de iubire 
|
Insufletire7 Postari: 27 Adaugat: 2010-01-14 | yony, mai bine da-ne noua o sansa, decat sa te lupti din nou cu aceleasi probleme mai bine un barbat nou... 
| | Subiect nou Raspunde |
 |  | | |  | |  | | |