Subiect nou Raspunde |
andreiga Postari: 2 Adaugat: 2004-10-10 | Sex vs Dragoste
Este vreo diferenta? Eu personal cred ca atunci cind o persoana este atrasa fizica de alta, se potrivesc sexual si simt parca o contopire sufleteasca atunci se poate spune ca se face dragoste.
Care e parerea voastra?
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2004-10-11 | Daca simt o contopire sufleteasca intr-adevar a face sex==a face dragoste. Din pacate majoritatea oamenilor nu simt acea contopire sufleteasca si fac doar sex...
|
andreiga Postari: 2 Adaugat: 2004-10-13 | Dar..
Dar e posibil sa faci dragoste fara sex? Adica sa stai cu o persoana strins in brate, sa te mingii cu ea, sa vorbesti dulce si sa simti acea apropriere sufleteasca fara sex?
|
liadora Postari: 6 Adaugat: 2004-10-13 | Dragoste fara sex?
Probabil te referi la o relatie platonica... Cred ca in foarte putine cazuri se poate vorbi de o dragoste reala in aceste cazuri. Cel putin pentru o dragoste de durata si implinita este nevoie si de o relatie sexuala in care fiecare din cei doi sa simta totala daruire a celuilalt.
Acolo unde relatia sexula "scartie" si cei doi nu iau masuri din timp si nu comunica pe aceasta tema totul este numai "experienta" si nu putini sunt cei care "sufera" din cauza unor "experiente" nereusite...
Sex fara dragoste?
Este cred cazul cel mai intalnit... Si este ceea ce cauta multi... din pacate.
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2004-10-15 | andreiga Dar e posibil sa faci dragoste fara sex? Adica sa stai cu o persoana strins in brate, sa te mingii cu ea, sa vorbesti dulce si sa simti acea apropriere sufleteasca fara sex?
Eu as recomanda asta, temporar, celor care au incetat sa simta altceva decat sex.
|
Ori3ntala Postari: 7 Adaugat: 2004-10-21 | that's wright!
Citind raspunsurile voastre indraznesc sa-mi spun parerea.
Sex fara dragoste e demn de mila.Dragoste fara sex e drumul spre dragoste.Important e sa fii sincer,sa respecti si nu conteaza ce va urma fiindca va urma ceva sincer si demn de respect.

|
|
Subiect nou Raspunde |