Subiect nou Raspunde |
lordshiva Postari: 1 Adaugat: 2004-12-16 | iubire desavarsita
sa daruiti celorlaltimereu ce aveti mai bun in sufeltul vostru...e conditia necesara pt a transforma aceasta lume!
|
olga Postari: 2 Adaugat: 2005-01-05 | da, dar daca vom darui tot ce mai bun din sufletul nostru pt a transforma aceasta lume, atunci cind lumea este foarte cruda cu noi, atunci ce...? suferim? dar cit poate rezista un om in suferinte?
|
angel Postari: 17 Adaugat: 2005-02-14 | Eu cred ca atunci cand e vorba de iubire adevarata nu ne mai punem nici o intrebare , nu mai conteaza nimic, daruiesti fara a primi ceva in schimb ,oferi dragoste neconditionata...renunti la tine ... nu mai conteaza decat el... sau ea....
Poate gandesc asa pentru ca am parte de o asemenea iubire...Am intalnit pe cineva care imi ofera o dragoste neconditionata... fara a cere ceva in schimb...E frumos sa te stii iubit, dar cand stii ca tu nu poti oferi totul acelui Cineva care inseamna Totul pentru tine...
Nu stiu daca are vreun sens ceea ce scriu eu aici.. dar simt nevoia sa o fac...
Dragostea te pune in tot felul de ipostaze ciudate, te ridica pe cele mai inalte culmi ... si apoi...te tranteste in cele mai intunecate colturi ale universului....
Ma intreb uneori daca nu ar fi tristete cum am putea recunoaste fericirea?Oare ne-am putea bucura la fel de ea?
|
MagicLove Postari: 176 Adaugat: 2005-02-14 | angel daca nu ar fi tristete cum am putea recunoaste fericirea
Cred ca fericirea si nefericirea se potenteaza reciproc intr-o anumita etapa. Oscilatiile fericire/nefericire scad in timp ca amplitudine si frecventa si ne duce pe nesimtite spre o stare de pace constanta si tainica...
|
CrAzYLUV Postari: 23 Adaugat: 2005-02-18 | angel, dupa cum scrii, am impresia ca traim acelasi sentiment 
e f frumos(putzin spus) sentimentul ... si nu vreau niciodata sa il pierd.
|
otyllo Postari: 2 Adaugat: 2005-03-19 | amore
ciao a tutti! tygre47@yahoo.it
|
|
Subiect nou Raspunde |