Magia Iubirii Dilema Erotismului Iubire Fericire Erotism Magia Iubirii Dilema Erotismului Iubire Fericire Erotism
Magia Iubirii Dilema Erotismului Iubire Fericire Erotism   Magia Iubirii Dilema Erotismului Iubire Fericire Erotism Magia Iubirii Membri Magia Iubirii Inregistrare Magia Iubirii Forum Magia Iubirii Dilema Erotismului Iubire Fericire Erotism
Magia Iubirii Dilema Erotismului Iubire Fericire Erotism   Magia Iubirii Dilema Erotismului Iubire Fericire Erotism
 
Magia Iubirii - Despre Iubire Despre Iubire $title
Magia Iubirii - Despre Cuplu Despre Cuplu $title
Magia Iubirii - Pentru Femei Pentru Femei $title
Magia Iubirii - Pentru Barbati Pentru Barbati $title
Magia Iubirii - Poemele Iubirii Poemele Iubirii $title
Magia Iubirii - Spiritualitate Spiritualitate $title
Magia Iubirii - Erotism Rafinat Erotism Rafinat $title
Magia Iubirii - Fantezii Erotice Fantezii Erotice $title
Magia Iubirii - Articole Diverse Articole Diverse $title
 
http://www.magiclove.ro Cauta http://www.magiclove.ro
(tipareste cuvantul)
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
 
http://www.magiclove.ro
Top Articole
http://www.magiclove.ro
(sorteza dupa puncte/vizite)
Magia Iubirii Dialogul iubirii
Magia Iubirii Iubirea - fereastra spre cer
Magia Iubirii Persoana potrivita
Magia Iubirii Intre mine si tine... Iubirea
Magia Iubirii Secrete orientale
Magia Iubirii Fantezia lui
Magia Iubirii Axa universului
Magia Iubirii In tacere
Magia Iubirii Erotismul dincolo de limite
Magia Iubirii Descoperirea naturii noastre esentiale
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro


http://www.magiclove.ro

Dilema erotismului - 1992-1994


In religia crestina sunt multi teologi care pun egalitate intre sex si pacat. Toate fiintele care cred asta trec inevitabil prin mari framantari si contradictii intre dogme si tendintele sufletesti si trupesti. Oare Dumnezeu a creat aceste contradictii?
 
Pentru ca si eu credeam ca sexul este pacat, cu singura exceptie aceea de-a avea copii, am avut o perioada in care am fost foarte inchis, excesiv de inchis, aproape ca nu mai vroiam sa fac dragoste cu sotia mea, simteam ca-L insel intr-un fel pe Dumnezeu, erau niste contradictii in mine care s-au rezolvat in timp. Pe atunci credeam ca sexul este doar pentru reproducere si credeam ca sexul are ceva murdar in el mai ales in faza finala. Acea stare pe care o au barbatii dupa ejaculare era un fel de "cadere" emotionala si fizica, ca si cum se pierdea totul. Daca iubirea nu este suficient de mare starea aceasta de dupa ejaculare ii face pe multi barbati sa nu-si mai iubesca si sa nu-si mai doreasca partenera, este cauza pentru care multi barbati cauta numai sex pentru ca stiu ca totul se termina dupa! Dupa ejaculare chiar si frumusetea si fascinatia femeii se diminueza, nu mai zic de legatura cu Divinitatea, parca se pierde cu totul!
 
Eu imi iubeam mult sotia dar in acelasi timp resimteam intr-o anumita masura aceste neajunsuri care m-au facut in timp sa nu mai pot s-o satisfac erotic, totul se termina prea repede si ea era nemultumita, mai ales ca nu vedea ca si mine, sexul ca fiind un pacat. Asta m-a facut sa iau hotararea sa nu mai facem dragoste o perioada. Dar cum sexul are legatura cu iubirea si fericirea ceva a murit in relatia noastra, a fost apoi doar o chestiune de timp pana la ruptura. In perioada aceea aveam mari framatari, pe de-o parte vedeam in natura cat este de important si ce pur este erotismul, totul a fost creat prin el, parca intrezaream semne de la Dumnezeu iar pe de alta parte dogmele din capul meu imi interziceau... In timpul plimbarilor mele in natura, in zonele mai verzi, tin minte o seara cand ma simteam atat de aproape de Dumnezeu si priveam natura, admiram niste flori de langa mine cand deodata am fost socat de asemanarea dintre floarea pe care o admiram si sexul feminin. Sentimentul pacatului a pus stapanire repede pe mine si am pierdut instantaneu legatura cu Dumnezeu. Am alungat din minte imaginile erotice si dupa un timp m-am simtit din nou bine, parca Dumnezeu revenise, am inceput sa privesc si sa ma bucur iar de natura din jur, am schimbat chiar si locul sa nu mai privesc aceeasi floare... Culmea, cand m-am asezat din nou in iarba am gasit alte flori care semanau de data asta cu... organul sexual masculin... si povestea cu pacatul si revenirea s-a reluat, apoi din nou am vazut o albina care-si introducea delicat trompita in cupa intima a unei flori... Era o adevarata conspiratie a Naturii impotriva convingerilor mele!
 
Pe atunci aveam si vise pe care le consideram stranii, Iisus aflat pe celalalt mal al unui rau ma invata o cale erotica de-a ajunge la El, calea erotica construia ritmic, prin miscarile sexuale, un pod, pana la El. Starile pe care le aveam in aceste vise foarte vii, erau extrem de placute si implinitoare, se pastrau si la trezire, cateva momente, pana intra cenzorul mental in actiune si incepea lupta impotriva acestor stari frumoase ascunzandu-le cu totul. Intamplari de genul asta se tot repetau pe atunci, parca Dumnezeu incerca sa-mi spuna ceva si eu nu vroiam deloc sa-l ascult, vroia sa ma faca sa inteleg si astfel sa evit divortul care a fost o perioada cumplita din viata mea. Din nefericire n-am ascultat si ruptura inevitabila s-a produs... Dupa divort am inceput sa inteleg ca Dumnezeu ne-a dat erotismul ca pe un dar minunat, Iubirea trece neaparat prin Eros. Am inteles asta in timp si am rezolvat in chip minunat problema ejacularii, controlul sexual si continenta fac minuni!
 

Data: 2008-08-01 autor MagicLove

http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro Utile http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Voteaza acest articol Voteaza acest articol: 
puncte
258 puncte pentru articol 
(71% fata de prima pozitie)
Invita un prieten sa vada acest articol Invita un prieten sa vada acest articol 3769 vizite la articol 
(28% fata de prima pozitie)

http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Articole recomandate

Persoana potrivita


http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro Persoana potrivita http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Cum stim ca o persoana este cea potrivita pentru noi?
Apar momente magice in care prezenta ei/lui electrizeaza atmosfera, ne face sa simtim totul plin de lumina. Ni se pare ca recunoastem la ea/el, parca de undeva din trecut anumite trasaturi, ale fetei in special, anumite gesturi care par banale dar pentru noi au o semnificatie importanta, traim totul mai intens, avem multe momente de sclipire, de reamintire, de dejavu.
Data: 2007-03-27 autor MagicLove

Descoperirea naturii noastre esentiale


http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro Descoperirea naturii noastre esentiale http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro
Cautarea naturii noastre esentiale catre interior este un proces comun si de prima importanta in toate religiile lumii. Chiar daca se folosesc cuvinte si notiuni diferite, specifice cadrului cultural si conforme cu doctrinele spirituale existente, toate religiile cauta acelasi lucru pornind din realitati conjuncturale diferite.
Data: 2007-03-05 autor MagicLove
http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro http://www.magiclove.ro

Emrys - Arta spirituala
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
http://www.magiclove.ro
Magia Iubirii - Despre Iubire
Acasa : Despre Iubire : Despre Cuplu : Pentru Femei : Pentru Barbati : Poemele Iubirii
Spiritualitate : Erotism Rafinat : Fantezii Erotice : Articole Diverse
Cauta : Linkuri : Contact : Membri : Inregistrare : Forum

http://www.magiclove.ro